Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ennyire nem tartják a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nem tartják a férfiak vonzónak, ha egy nőnek izmosabb kicsit a teste?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Ez a kérdés alapján. Én nem vagyok férfi, de szerintem nagyon szép alakjuk van, és nőies. Vagy csak irigység, komplexusuk van, hogy ők nem izmosak? Nem értem :D

2018. dec. 23. 14:40
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
30%

az első csaj eléggé rendben van.

a második az csak hízott 10 kilót combra,de nem izomban.

az ok amit meg írsz az valószínűleg abból fakad,hogy ha egy 20as évei elején járó lány,mint az első linken,dolga annyi az életben,hogy edz,jól kajálja a lazacot,meg trópusi szigeteken fotózkodik,ez eléggé távol áll a magyar realitástól.

kevesen tudnának ilyen életszínvonalat biztosítani maguknak meg egy nőnek átlagfizuból,ez pedig valahol jogosan frusztrációt ébreszthet.

2018. dec. 23. 15:20
 12/29 anonim ***** válasza:
Számomra vonzó mindkét lány! Nekem bejönnek az izmosabb nők!
2018. dec. 23. 15:35
 13/29 anonim ***** válasza:
A férfiak többsége vagy azért gondolkodik így, mert még sohasem sportolt vagysportolt, de semmit sem változott, én nagyon vonzónak találom az izmos női testet, mert magammal is meg vagyok elégedve :) 23/F
2018. dec. 23. 15:39
 14/29 anonim ***** válasza:
91%

Dehogynem, nekem nagyon tetszenek. 21/F

És többnyire igen, az irigy férfiak szidják a sportos nőket.

Képzelj el egy dagadt szőrös koszos férfit, aki otthon ül a fotelben, a fotelkárpiton úgy szétlóg a hája mintha vizes zacskók lennének, épp vakarja a szutykos túrós dákóját, sporttal csak félévente találkozik és akkor is csak tévében. Egyszercsak meglát egy sportos nőről fotókat. Ekkor eszébe jut, hogy talán neki is fel kellene emelnie a dagadt zsíros seggét és el kellene mennie sportolni. De mivel erre lusta és nincs benne erő ennek megtételéhez, ezért gyűlölködni kezd és szidni kezdi a sportos nőket, ugyanis róluk csak az jut eszébe, hogy talán neki is ki kellene mennie sportolnia.

De ettől függetlenül én IGENIS BIZTATOK minde nőt arra, hogy sportoljon! Természetes úton amúgy sem tud egy nő „túl izmos” lenni. Úgyhogy csak így tovább lányok!

2018. dec. 23. 15:43
 15/29 anonim ***** válasza:

Engem nagyon izgatnak az izmos nők. A linkelt nőknél izmosabb is bejön.

Ettől függetlenül igen, irigy vagyok rájuk és komplexusom is van. De nem szoktam leszólni őket, csak otthon kiverem róluk fantáziálva.

2018. dec. 23. 15:59
 16/29 anonim ***** válasza:
21%

Nem, ők nem szépek. Vannak kifejezetten erősen nőies vonásaik, de van amelyik amúgy nagyon nőies, és még rá is edz, aztán dinoszaurusz lába lesz, van aki meg szálkás lesz, hogy ha megsimogatod a fenekét,a kkor tele megy a kezed + ellálló, lógó melle lesz, és közöttük 2km távolság.

Szerintem akinek az ilyen nők tetszenek, az simán homár, de legalábbis biszex.

Rendbe van hogy izmos, de ne legyen szálkás. Rendbe van, hogy bivaly széles a csípője, de akkor ne legyen már hozzá kockás a hasa, és legyen valamennyi melle is, mert ezek teljesen kifonákolt, groteszk képződmények

2018. dec. 23. 17:04
 17/29 Rockarc ***** válasza:

Nekem sem tetszik egyik se. Anyyira azert azt se mondanam rajuk, hogy sportosak, az nem egy bikinis keptol lesz egy gym-ben. Szerintem teljesen mast ertunk sport, edzettseg es izomzat alatt. Szerintem ezek a lanyok nem izmosak, a masodik egeszen biztos nem az.

Mondom ezt ugy, hogy en sportolok is, nem csak erositeni jarok, hogy nulla kondim legyen. Es en kifejezettem kedvelem az izmos noket egy bizonyos hatarig. A ket leanyzo mas mas okbol, de egyik sem jon be.

42F

2018. dec. 23. 17:09
 18/29 anonim ***** válasza:
93%
Nem tetszenek a szétsportolt csajok. A baráti körömben 2 korábban nagyon szép csaj is szétgyúrta magát. Nem csak a testük nem tetszik már, az arcuk is sokkal keményebb lett.
2018. dec. 23. 17:14
 19/29 anonim ***** válasza:
25%
Ők már túl izmosak ahhoz, hogy szép nők legyenek. Kár értük
2018. dec. 23. 17:30
 20/29 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy az izmos test miatt elveszítik a nőiességüket. Márpedig egy nő legyen nőies, gyengéd, érted. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem kúrnám szét mindkét csajt, de nem az esetem egyik sem.
2018. dec. 23. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!