Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés lehet egy apának...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés lehet egy apának ha tudja hogy épp húzzák a lányát?

Figyelt kérdés

Bele gondoltam milyen lehet ha após jelölt ránk nyit miközben épp dolgunkat végezzük, vagy elég ha csak sejti hogy épp az történik

Na de milyen lehet ez? Soknak már azt is nehéz elfogadni ha valakit hazavisz a lánya, és akkor hol még a többi

2018. dec. 22. 13:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ez rohadt nagy kérdés :D huzzák a lányát :D én ebbe az évbe nem röhögtem ilyen jot :D
2018. dec. 22. 13:10
 2/13 anonim ***** válasza:
Hozzá kell / lehet szokni.
2018. dec. 22. 13:14
 3/13 anonim ***** válasza:
Ezen már én is ezerszer gondolkodtam, szerintem borzasztó lehet. :( Épp nézed a meccset addig a másik szobában teletöltik a lányod... juj
2018. dec. 22. 13:15
 4/13 anonim ***** válasza:
58%
jóleső, megnyugtató érzés
2018. dec. 22. 13:16
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Rosszabb ha a fiát húzzák.
2018. dec. 22. 13:16
 6/13 anonim ***** válasza:

Borzasztó lehet és éppen ez jár most végig a fejemben. Mert most le akar vinni a szülői házhoz vidékre a barátnőm, hogy ott töltsük az ünnepeket.

Ráadásul minden nap együtt vagyunk minimum egyszer, szóval lent se fogja tudni megállni. De én meg biztos, hogy képtelen leszek. Régen másik barátnőm szexelni akart náluk a nappaliban. A szülei persze nem voltak otthon, de én még úgy se tudtam rávenni magam.

2018. dec. 22. 13:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Rossz bele gondolni! Nekem is lányom van. De hála istennek még kicsi hozzá. :)
2018. dec. 22. 13:31
 8/13 A kérdező kommentje:

# 6/7

Mi csináltuk már a konyhaasztalukon is, persze senki nem volt otthon

Nálunk rossz mert a szülők a másik szobában alszanak, de ugye én vagyok a fiú

Náluk meg emeleten vagyunk, bár az sem jelent feltétlen hangtalanságot

2018. dec. 22. 13:34
 9/13 anonim ***** válasza:
nezd... aposod is huzza valakinek a lanyat, megpedig a baratnod papajanak a lanyat, ha egyaltalan egyutt vannak a szulok.
2018. dec. 22. 13:43
 10/13 anonim ***** válasza:

Aki egy kicsit is intelligens, az örül neki, hogy a lánya éppen a lelki és fizikai gyönyörök csúcsát éli át.

És hát valahol ez az élet rendje.

2018. dec. 22. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!