Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma egésznap vertem, de direkt nem hagytam, hogy elélvezzek, viszont már elég fura érzés szinte az egész alhasamban (nem kellemes annyira, de nem is zavaró). Szoktatok ilyet érezni? Lehet belőle bajom? 30f
Figyelt kérdés
2018. dec. 19. 20:10
1/10 anonim válasza:
Próbálkoztam vele, de pár óra után muszáj volt elsütni, és hatalmasat lőttem.
2/10 anonim válasza:
Miért nem hagytad,hogy elélvezz?
3/10 anonim válasza:
Altalaban mikor sokaig kihuzom a vegen akkorat spriccelek hogy a zsepi is atszakad:)
6/10 anonim válasza:
Bajod nem lesz, de valóban az a jó, ha elélvezel egy idő után, mert másképp nagyon kellemetlen lesz.
7/10 anonim válasza:
Csak ne hidd azt, hogy ettől a nőben is sokáig fogod bírni...
9/10 anonim válasza:
Én 3 napig húztam így de csak azért hogy tele legyek mire megyek dugni egy nővel
10/10 anonim válasza:
Én már csináltam ilyet és utána amikor elélveztem még órákig vizelési ingerem volt, meg konkrétan éreztem a prosztatámat és volt egy ilyen nagyon erős, nagyon kellemetlen "eldugulás" érzésem...
Szóval szerintem ne csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!