Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mitől jó egy nő az ágyban?
Kiváncsi lenné, hogy míg sokan a férfiaknál a méretet, vagy a technikát gondolják lényegesnek avagy lényegtelennek, az ellenkező nemnél mi az ami általánosságban minden fiúnak kell ( és most nem arra vagyok kiváncsi, hogy mindenki írja le, hogy a nő ne legyen olyan mint egy darab fa az ágyban, hanem egyéb dolgokra)
A perverz privát üzenetektől kérlek kíméljetek..
bevállalós perverz pl
de ami nagyon fontos, hogy érezze, hogy szexi vonzó és ne szégyellje magát! vágyjon a szexre, élvezze
amit tapasztaltam és lelombozó az pl az, ha valaki nyávogva mond dolgokat, nem tud szexi beszélni, hanem kb mintha sírna, vagy nyávogna na akkor 6-ot mutat az óra
Számomra akkor, ha engedi, hogy én irányítsak és nem akar felül kerekedni. Ha nem csak sötétben, misszionáriusban engedi, ha szereti a vadabb szexet (hajhúzás, fenekelés), ha nem csak az ágyban szereti csinálni, szereti a spontán dolgokat (mondjuk a konyhában csinál valamit én pedig "letámadom", csókok, izgatás, majd feldobom az asztalra vagy a falnak nyomom), szeret új pózokat kipróbálni, nyíltan beszél a vágyairól, na meg a klasszikus ne legyen fadarab :)
24/F
Nagyjából az előttem szólók leírták, és te is kedves kérdező:
Mindenképp alap, hogy legyen aktív az ágyban, és ne guminő típus. Aztán legyen jó az orálja és ahogy én is... szeresse a gyöngéd szeretkezést, a szenvedélyes szexet, meg a durva állatias b@xást is.
És havonta legalább egyszer húzzon szexis combfixet, vagy valami csipkés fehérneműt és vadítson be!
Ha ez megvan, én bármire hajlandó vagyok a kedvéért az ágyban... (na jó... kakiszex az tabu)
31F
Ha odaadó, szexi, nőies, gyengéd. Nem attól függ, hogy bomba nő e, mert voltam már 10/10-es lánnyal, és az ágyban csalódás volt, a tökéletes teste ellenére. Ja és én nem szeretem a domina, felülkerekedő nőket.
22f
Ha csendben minnél hamarabb elalszik.
F/42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!