Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mitől jó egy nő az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mitől jó egy nő az ágyban?

Figyelt kérdés

Kiváncsi lenné, hogy míg sokan a férfiaknál a méretet, vagy a technikát gondolják lényegesnek avagy lényegtelennek, az ellenkező nemnél mi az ami általánosságban minden fiúnak kell ( és most nem arra vagyok kiváncsi, hogy mindenki írja le, hogy a nő ne legyen olyan mint egy darab fa az ágyban, hanem egyéb dolgokra)

A perverz privát üzenetektől kérlek kíméljetek..

2018. dec. 21. 11:53
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Ha engedelmes.
2018. dec. 21. 11:54
 2/10 anonim ***** válasza:

bevállalós perverz pl

de ami nagyon fontos, hogy érezze, hogy szexi vonzó és ne szégyellje magát! vágyjon a szexre, élvezze

amit tapasztaltam és lelombozó az pl az, ha valaki nyávogva mond dolgokat, nem tud szexi beszélni, hanem kb mintha sírna, vagy nyávogna na akkor 6-ot mutat az óra

2018. dec. 21. 11:56
 3/10 anonim ***** válasza:
A legjobb ha van fétise vagy fantáziája ami izgatja és meg is éli! Számomra nagyon izgató a tudat hogy velem élheti meg a vágyát itt nem részletezem mert széles skalán is lehet de van benne kis plussz !!
2018. dec. 21. 12:06
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

Számomra akkor, ha engedi, hogy én irányítsak és nem akar felül kerekedni. Ha nem csak sötétben, misszionáriusban engedi, ha szereti a vadabb szexet (hajhúzás, fenekelés), ha nem csak az ágyban szereti csinálni, szereti a spontán dolgokat (mondjuk a konyhában csinál valamit én pedig "letámadom", csókok, izgatás, majd feldobom az asztalra vagy a falnak nyomom), szeret új pózokat kipróbálni, nyíltan beszél a vágyairól, na meg a klasszikus ne legyen fadarab :)

24/F

2018. dec. 21. 12:31
 5/10 anonim ***** válasza:
65%

Nagyjából az előttem szólók leírták, és te is kedves kérdező:

Mindenképp alap, hogy legyen aktív az ágyban, és ne guminő típus. Aztán legyen jó az orálja és ahogy én is... szeresse a gyöngéd szeretkezést, a szenvedélyes szexet, meg a durva állatias b@xást is.

És havonta legalább egyszer húzzon szexis combfixet, vagy valami csipkés fehérneműt és vadítson be!

Ha ez megvan, én bármire hajlandó vagyok a kedvéért az ágyban... (na jó... kakiszex az tabu)

31F

2018. dec. 21. 12:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha odaadó, szexi, nőies, gyengéd. Nem attól függ, hogy bomba nő e, mert voltam már 10/10-es lánnyal, és az ágyban csalódás volt, a tökéletes teste ellenére. Ja és én nem szeretem a domina, felülkerekedő nőket.

22f

2018. dec. 21. 13:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha perverz és bevállalos
2018. dec. 21. 14:16
 8/10 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem adja önmagád (ha vadabb stílusú akkor azt , ha romantikusabb akkor azt). Legyen nőies, legyen tisztába mit akar, alkalomadtán legyen kezdeményező, és csinálhat meglepetéseket is ami persze neki is belefér még, tudjon csábítani magát kivánatossá tenni. 35F
2018. dec. 21. 14:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha csendben minnél hamarabb elalszik.

F/42

2018. dec. 21. 21:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha jo sokszor akarja a szexet, es ezt a tudtodra is adja. Ezenkivul imadja a faszt, szereti ha sokaig tart, es szeret sokazor elelvezni.
2018. dec. 22. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!