Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, mitől jó egy nő az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mitől jó egy nő az ágyban?

Figyelt kérdés

Persze, ne legyen fadarab, de mi az, amitől igazán élvezetes, jó lesz a szex?

Nyilván egyénenként változó, de kíváncsi vagyok, mennyi a közös pont a többségnél.

2018. szept. 25. 20:52
 1/10 anonim válasza:
54%
Ha jól tud masodfoku egyenletet megoldani.
2018. szept. 25. 20:53
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Legyen kezdeményező,élvezze az együttlétet és ne akadjon fenn azon,ha a puncija "pukizik" vagy ha pasi a szájába élvez.
2018. szept. 25. 20:59
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Izgassa ő is a partnere testének megfelelő területeit és ne csak a férfitől várja az izgatást, azaz legyen ő is megfelelően aktív.
2018. szept. 25. 21:09
 4/10 anonim ***** válasza:
19%
ha bármit enged:)
2018. szept. 25. 21:26
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha bogárkának hív közben :)
2018. szept. 25. 21:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Kényeztesse a férfi testét, és ne essen neki azonnal a farkának, mintha nem léteznének erogén zónák.
2018. szept. 25. 22:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem csak az ágyra vonatkozik - ne játszmázzon. Ha már lefekszik velem, vagyis nekem adja a testét és én is nekiadom az enyémet, akkor én feltételezem azt, hogy teljes mértékben megbízik bennem. És éppen ezért legyen őszinte az ágyban is. Adja önmagát, merje előttem felvállalni a vágyait és beszéljen. Mondja el, hogy mit csinálok jól, mit nem csinálok jól, hogyan csinálhatnám jól, és mit szeretne, ha csinálnék neki - ami nem szilvásbukta, mert azt szereti.

Számomra ez olyan egyszerű és magától értetődő dolognak tűnik, mint a faék, mégis 20-ból 1 lány, ha ilyen. A leggyakoribb eset, amivel szembesülnöm kell az az, hogy én hiába vagyok ilyen, ha ez viszonzatlan marad. Én merek nyíltan beszélni a szexről mielőtt még egyáltalán megtörténne a dolog. Ezzel szemben a nőknek ez nem megy. Előbb adják nekem a puncijukat, de azt, hogy mit szeretnének, harapófogóval sem lehet belőlük kihúzni - sőt, azt sem akarják, hogy én beszéljek róla, mondván az zavarba hozza őket. Még szomorúbb, hogy inkább elhallgatják és eltűrik a rossz szexet (ami nekem is rossz lesz emiatt), ahelyett, hogy partnerek lennének abban, hogy jobbá tegyük és energiát fektessünk bele. Teljesen érthetetlen ez számomra, valaki világosítson fel, miért van ez.

24/F

2018. szept. 25. 22:51
 8/10 anonim ***** válasza:
74%

Nem várom el hogy egy nő irányítson az ágyban. Ha figyelek rá tudom és érzem hogy mi az ami jó neki és mi az ami nem.

Akkor jó egy nő ha kimutatja az érzelmeit hogy élvezi a szexet és ennek hangot is ad.

2018. szept. 25. 23:48
 9/10 anonim ***** válasza:
57%
Ne legyen túl tág ne legyen túl szűk. Jó ha nyögdécsel. Ő is dolgozzon azon, hogy mindkettőnknek jó legyen.
2018. szept. 26. 07:38
 10/10 anonim válasza:
Szopik tövig és lenyeli.
2018. szept. 28. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!