Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek baj, ha a valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj, ha a valaki nem elégíti ki a barátját, ha épp megvan neki?

Figyelt kérdés

Ha a pár nem él együtt, de a férfi átmegy a nőhöz, aki fáradt és épp meg is van neki, emiatt semmi kedve a szexhez, a férfi viszont nagyon szeretné. A férfi végül megkérdezi, hogy,akkor most verje ki ő?

Szerintetek kinek van igaza?

2018. dec. 11. 18:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom en tok szeretek úgy szexelni hogy megvan:D meg akkor jobban is kívánom a szexet, az orgazmus pedig enyhíti a menstruacios fajdalmat
2018. dec. 11. 21:07
 22/31 anonim ***** válasza:
12%
Én kb 15-16 éves korom óta abszolút nem görcsölök. Én nem is szoktam szólni, hogy megvan. Szépen kimosom magam, és patikában kapható soft tampont teszek fel, azzal ugyanúgy lehet szexelni hüvelyben is és se szag, sem vér. Szex után pedig a soft tampont kiveszem... Ha nagyon rosszul lennék, akkor nyilván nem kívánnám. De ha nincs semmi bajom, akkor mehet popsiba akármikor meg ott az orál, stb.
2018. dec. 11. 21:09
 23/31 Rockarc ***** válasza:
91%

En eleve nem megyek oda hozza, hogy hancurozzunk, amikor latom, hogy rosszul van. Az is csak az elso 1-2 nap szokott lenni, utana mar nem gorcsol. En nem ertem lanyok, az ilyen kocsogoket miert nem csapjatok el a haztol? Azert nem hinnem, hogy ne teremne minden bokorban ennel egy klasszisokkal jobb ferfi.

42F

2018. dec. 11. 22:20
 24/31 anonim ***** válasza:
Nem baj
2018. dec. 11. 22:28
 25/31 anonim ***** válasza:
77%

Önző barátod van.

Alapjáraton én segítenék rajta magamtól is kézzel vagy szájjal, ha épp nekem meg van, DE ha ilyen hangnemben szinte követelné, akkor biztos elküldeném a fenébe.

22/L

2018. dec. 11. 23:35
 26/31 anonim ***** válasza:
83%

A jó szexhez jó hangulat kell. Mindkét fél részéről. Ha az egyiknek nincs kedve, mert fáradt vagy fáj valamije, akkor a másik finoman csinálhat neki kedvet vagy békén hagyhatja, mindkét esetben tiszteletben tartva a másikat.

Követelőzést, érzelmi zsarolást becsempészni a véleményem szerint lealacsonyító, undorító dolog. Kötelességként tekinteni a szexre is az. És értelmetlen is. "Rohadtul nincs kedvem hozzá, de kiverem/leszopom/kinyalom neki, csak hogy nyugtom legyen tőle" - ez mégis mit ad hozzá a pár szexuális kapcsolatához? Inkább csak rombolja szerintem. Ha ez rendszeressé válik, az elég hervasztó. A pároddal az lenne a lényeg, hogy közösen élvezzétek az együttlétet, az ilyen kötelesség-szagú, már-már kényszer szexnek semmi helye egy jó kapcsolatban. Ha nagyon áll/bizsereg, nyúlj magadhoz.

2018. dec. 12. 00:50
 27/31 anonim ***** válasza:
77%
A másik pedig, hogy ha meglátod a barátnődet/barátodat fájdalmasan nyűglődni vagy hulla fáradtan, pocsék hangulatban, ne mondd, hogy éppen rá izgultál fel. Szimpla gerjedelemre meg megteszi a jobb/bal kezed is.
2018. dec. 12. 00:55
 28/31 anonim ***** válasza:
15%
Fáradt vagy és megjött, de nem görcsölsz v ilyesmi. Csak ki tudnád verni neki , nem?
2018. dec. 12. 07:36
 29/31 Boszorkány_ ***** válasza:
77%

Az első három napon alig bírok felkelni az ágyból. Görcsöl a pocakom, szédülök, fáj a fejem, néha még enyhe hányingerem is van.

Eszembe sem jut ilyenkor a szex és társai. Ha a pasim ilyenkor erőltetne akármit is elküldeném a hűvös oldalon. Azt a két-három napot ki lehet bírni. Aztán már szóba jöhet az hogy leszopom vagy kiverem neki. Szex csak akkor ha már nincs egyáltalán vér.

2018. dec. 12. 07:44
 30/31 anonim ***** válasza:
0%
Aki ennyire görcsöl, annak dokihoz el kellene mennie, mert nem normális..csak úgy mellesleg megírom. Már csak magatok és az egészségetek miatt.
2018. dec. 12. 11:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!