Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakító ok lehet, ha a lány nem elégíti ki szájjal a barátját?
Bármiből lehet szakító ok.
Ebből is.
Ez igényfüggő. Ha a pasinak igénye van erre és alapvető részét képezi a szexuális életének az orális szex, akkor a nem passzoló igényekre igen, rámehet a kapcsolat.
Én nő vagyok, viszont nem kellett soha olyan pasi, aki nem csinálta szájjal. Nagyon szeretem kapni is, adni is, szerencsére mindig olyan partnereim voltak, akik csinálták, jelenleg pedig egy nagyon régóta tartó kapcsolatban vagyok és kölcsönösen csináljuk, mert mindkettőnknek igénye.
Viszont semmi nem kötelező, de ha a másiknak ez bizony hiányzik, ez miatt nem megfelelő a nemi élet, akkor a nem megfelelő nemi élet lehet szakító ok. Mert semmi értelme szerintem két olyan embernek együtt lenni, akik nem passzolnak igényekben, mert ez előbb-utóbb ki is fog ütközni.
Persze ha pasi nem túlságosan igényli, megvan nélküle, akkor nincs gond.
1,nekem ez az első ilyen kérdésem
azt tudom,hogy egyénfüggő,de arra lennék kíváncsi,hogy aki most válaszol,az hogyan áll ehhez,mennyire fontos neki,ha a lány nem akarná(sosem),dobná-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!