Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek baj, ha a valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj, ha a valaki nem elégíti ki a barátját, ha épp megvan neki?

Figyelt kérdés

Ha a pár nem él együtt, de a férfi átmegy a nőhöz, aki fáradt és épp meg is van neki, emiatt semmi kedve a szexhez, a férfi viszont nagyon szeretné. A férfi végül megkérdezi, hogy,akkor most verje ki ő?

Szerintetek kinek van igaza?

2018. dec. 11. 18:14
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
93%

Én igyekszem a barátom kedvében járni, de az első jét nap, amikor totál kivagyok, akkor egyszerűen nincs hozzá energiám.

De a válaszokon meglepődtem. Szóval a nő kötelessége, hogy kielégítse a pasiját, még ha szarul is van...azigen.

Persze a férfinek nem kötelező, ha mondjuk fáradtan jön haza a munkából és már nem áll fel a farka, akkor sajnáljuk szegénykét :/

2018. dec. 11. 19:20
 12/31 anonim ***** válasza:
Kiverni kiverném neki, ha épp felizgult. De én magam nem kezdeném el izgatni, ha qrva szarul vagyok. S szexel csak tud várni egy picikét...
2018. dec. 11. 19:21
 13/31 anonim ***** válasza:
16%

Én nőként mondom, hogy ez egy alap dolog a kapcsolatban. Ha már nem menstruálsz akkor meg a fejfájás miatt leszel szarul?

Aztán mi jön? Az orvos azt mondta vagy mi?

Ne csodáld, hogy rád sem fog hederíteni majd mikor te másznál rá.

2018. dec. 11. 19:37
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

a szex akkor jo ha konszenzuson alapul

az nem az h a pasi kvázi elvárja a nőtől a szexet amikor neki éppen jó

szal nem, verje ki ha akarja...

2018. dec. 11. 20:03
 15/31 anonim ***** válasza:
16%
Ennyire lúzer nem lehet a barátod, hogy nincs neki senki más akit megdughatna amikor neked megvan
2018. dec. 11. 20:12
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha valóban felnőtt emberekről beszélünk, havonta az a 3-4 szexmentes nap igazán ne okozzon már problémát. Ha meg mégis, akkor a pasi csak egy gyerekeszű fiúcska, aki nem párkapcsolatra vágyik csak egy lyukra ami az ő önös igényeit kielégíti...Most mibe fájna azon a pár napon máshogy kielégíteni egymást ami nem szexuális...ölelés, simogatás, csók vagy egyszerűen csak pár szép szó...
2018. dec. 11. 20:15
 17/31 anonim ***** válasza:
83%

Eszedbe se jusson, hogy ez baj. Mert nem az!

Arra a pár napra tegye félre a farkát a férfi és legyen megértő...

2018. dec. 11. 20:28
 18/31 anonim ***** válasza:
84%

Nehogy már elvárás legyen a nőtől! mi a baj veletek?

Egy jó párkapcsolat a bizalmon és a tiszteleten alapul. Ha tisztelem a párom akkor pedig tiszteletben tartom azt is ha nem érzi jól magát, vagy épp nincs kedve. A férfi meg tudja már pár napra a farkát a gatyájában tartani.

2018. dec. 11. 20:58
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lenne már baj? Párommal közel 4 éve vagyunk együtt, sosem volt ebből probléma. Olyan előfordult, hogy a menzesz vége felé már felizgultam, de még nem lehetett, mert megvolt, ennek ellenére hozzábújtam, simogatni kezdtem és kivertem. Ez mind önkéntes volt, én szerettem volna, mondta is, hogy tudja, hogy még nem vagyok igazán jól és nem muszáj, mert akkor jó neki, ha ő is tud adni valamit, de én akartam. Amikor épp megjön, általában csak hozzábújok és nem történik semmi, mert tényleg rosszul vagyok, mindig simogatja a hasam, tudja, hogy ilyenkor erre van szükségem. Szerintem ez az alap.

Olyan sosem fordulhatna egy megértésen, bizalmon és hűségen alapuló kapcsolatban, hogy a pár férfitagja ezt szóvá teszi. Sajnos gyakran előfordul az is, hogy a fáradtság vagy egyéb dolgok miatt nincs szex akkor sem, amikor nem vérzek, de ez bármelyik fél részéről lehet így. Ha senkinek nem lenne dolga, kötelezettsége, ha nem lennének céljaink, amiket meg akarunk valósítani, akkor úgy járnánk, mint az egyik válaszoló, aki szerint mindenre megoldás a k**vázás. Még jó, hogy nem létszükséglet a szex, különben sokan meghalnának...

N/20

2018. dec. 11. 21:01
 20/31 anonim ***** válasza:
fordulhatna elő*
2018. dec. 11. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!