Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti megbíznátok egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megbíznátok egy olyan nőben, aki a volt barátját lelőtte és ezért volt már börtönben?

Figyelt kérdés
2017. okt. 2. 16:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem az hogy nem bíznék meg benne, hanem aki embert öl, az valószínűleg nem tudja kezelni az indulatait, és hát nekem nem kell egy külön stresszforrás az életembe.
2017. okt. 2. 16:03
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
biznék benne h ha leküldöm a boltba tejért akk nem virslit hoz, de lehet nem biznám rá más gyerekét (a sajátomat nemtom mivel nekem nincs)
2017. okt. 2. 16:03
 3/15 A kérdező kommentje:
Én úgy értettem, hogy összejönnetek-e egy ilen nővel, ha jól néz ki és tetszik nektek.
2017. okt. 2. 16:15
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami vicc? Aki képes arra, hogy más ember életét elvegye?
2017. okt. 2. 16:21
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ez barkivel elofordul :D
2017. okt. 2. 16:27
 6/15 anonim ***** válasza:
max megdugnám párszor, amig ki nem jön belőle az állat, utána lepattintanám
2017. okt. 2. 16:36
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
#6, a csaj meg fejbe lone miutan lepattintottad. Par dugasert megeri.
2017. okt. 2. 16:44
 8/15 anonim ***** válasza:

Egy gyilkossal ?:D szted?

Ez valami vicc volt, ugye?

Ha ferfi, ha no az elkoveto, a gyilkossag ugyanaz.

2017. okt. 2. 16:59
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Aki gyilkosságra képes, az szellemileg nem ép, pszichopata. Bármikor engem is kinyírhatna, vagy akárkit. Egy ilyen ember közelébe sem szeretnék kerülni, nemhogy járni vele..:D
2017. okt. 2. 17:17
 10/15 anonim ***** válasza:
Ez viszonylag kevés információ, és a "lelőtte" is több féle képpen értelmezhető. Milyenek voltak a körülmények? Gondatlanság volt? A "lelőtte" azt jelenti hogy meghalt? Ezek alapján szerintem felelősséggel nem lehet válaszolni a kérdésre.
2017. okt. 2. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!