Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szoktatok-e azon fantáziálni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok-e azon fantáziálni, vagy a párotokkal olyat játszani, hogy börtönben vagytok és teljesen ki vagytok szolgáltatva a másiknak?

Figyelt kérdés

Én sokszor fantáziálok arról, hogy a börtönben szexrabszolgának használnak, feltétel nélkül engedelmeskednem kell, rendszeresen szopatnak és megdugnak.

28F

2017. jún. 12. 15:06
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Fantáziálsz róla, mert még nem voltál börtönben...

Én voltam, hidd el nekem, akkor nem élveznéd ha "élesben" történik meg...

2017. jún. 12. 15:11
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
A kérdező ne élvezné..?Homo kategóriában.:D
2017. jún. 12. 15:19
 3/9 A kérdező kommentje:
#1 Voltam már Baracskán elzáráson szabálysértésért egy hetet, láttam milyen a böri belülről. A kérdésben nem elsősorban az ottani emberekre gondoltam (bár ott is volt pár jó kan bezárva). A helyzet az, ami izgató nekem, nyilván számomra szimpatikus fiúkkal.
2017. jún. 12. 15:47
 4/9 anonim ***** válasza:
78%

Ha oda bekerülsz, ott olyan is megdug aki számodra qrvára nem szimpatikus, és ha nem engeded, rohadtúl összevernek...

Erről is szoktál fantáziálni?!

2017. jún. 12. 16:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mint szerepjáték szerintem ez teljesen rendben van.
2017. jún. 12. 16:27
 6/9 anonim ***** válasza:
97%
Szeretem
2017. jún. 12. 19:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
hetero vagyok de néha szoktam:)
2017. jún. 12. 20:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt élőben Sopronkőhidán 4 személyes zárkában és én élveztem,de szerintem a zárkatársak is...
2017. jún. 13. 09:02
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam szolga-gazda játékot játszani. Sok srác vágyik rá, hogy használják így. Főleg fiatalok. Legalábbis nekem fiatal srácok szoktak írni, akikkel kipróbáljuk. Van akinek bejön és visszatér, van aki rájön, hogy csak fantázia szinten izgatta.
2017. jún. 19. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!