Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Van olyan koztetek aki mar kenyeztette oralisan fiu haverjat, fiu baratjat?
Figyelt kérdés
2018. júl. 27. 22:12
4/8 anonim válasza:
Jó is az. Jó kis ingyen szopika.
5/8 anonim válasza:
Nem venném rossz néven, ha lenne olyan lány barátom, akit időnként kinyalhatok, és mellette barátok vagyunk.
F
6/8 anonim válasza:
Álmodozunk egy életen át.Gondolatunk mindenfelé jár.Igaz kérdező?
7/8 anonim válasza:
ugyanitt, ffi keres lánybarátot orális kényeztetésre :D
26F
8/8 anonim válasza:
28f és a legjobb barátomnak meséltem,hogy szerintem ernyedten milyen pici a műszer akkor megkért ,hogy mutassam még. Nem akartam, akkor még szűz voltam,de nadrágon keresztül engedtem,hogy megsimítsa. Utána mégis rábeszélt,hogy megmutassam, nagyon kiváncsi lett,hogy mekkora akció készen és simogatta és játszott vele ameddig meg nem nőtt majd bekapta és eljátszott vele. Végűl azt mondta,hogy nem gondolta volna,hogy ekkora lesz. Utána megkérdeztem,hogy ha így alakult megtanítana e nyalni. Belement. Nagyon jó élmény volt. Azóta is heti szinten beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!