Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, van olyan koztetek aki elvezi, szereti csinalni a szopast? Es nem csak a pasi kedveert teszi?
igen én is, a barátomnak bármikor csinálom :D
idegennek soha! ehhez bizalom kell
Igen van!
Soha nem csinálnék olyat ami nekem nem élvezetet nem okoz örömöt
Még a pasi kedvéért se
Egy normális pasi meg nem eröltet nem rágja olyanért a füled amiről tudja hogy undorodsz
24N
az avicc, h ha nem írom oda, h ffi akkor van amikor egy sima üzenetre még én is kapok jellemzően 2-3 ugyanattól.. de volt olyan válasz amire jött 7 privát is XD az egyik még a pöc sé ről is képet küldött.. mekkora madarak ezek te. :D
de gondolj bele.. ha még ott lehet a válasz mögött a szexi N vagy L betű akkor az még jobban mágnesezi a privátokat..
ui. csaj vagyok lúzerek, írjatok privit, szűk vagyok, nagy csöcsökkel, szüzén 3 fa szt fogadok be egyszerre, szeretek szopn i
Én már azért nem merek ide lassan írni mert elég sok privit kapok utána pl:engem is leszopnál?..hogy szopsz? Hány brét szoptál már? Elküldik a farkukról a képet ezzel a szlogennel h ezzel a f@rokkal mit csinálnál?És még sorolhatnám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!