Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van így hogy szeretne barátnőt, de nem tud találni, mert egy nagy szerencsétlen?
Én nagyon szeretnék barátnőt, de nem tudok ismerkedni.
Lehetetlennek érzem, hogy legyen valamikor barátnőm:(
Pedig nagyon szeretnék. De olyan rossz érzés, mert tényleg nem tudok ismerkedni:(
Engedd el! Vagyunk páran akiknek nem megy.
Törődj bele hogy egy selejt vagy. Úgy könnyebb lesz.
Én 35 vagyok és kb 15-20 éve letettem róla és kb 5-10 éve elfogadtam. Azért néha sírok miatta , utánna jobb.
Kerüld az embereket, főleg a szórakozó helyeket és ahol fiatalok vannak. Hogy könnyebben menjen gondolj utalattal a lányokra , amiért ilyen nagyképűek. A beszélgetést is szorítsd minimálisra mert úgyis csak kiröhögnek majd vagy megbantanak. És főleg akkor legyél kemény amikor kedvesek vagy úgy csinálnak mintha tetszenek nekik mert akkor tuti átb*sznak és ki akarnak használni. Önzetlenül egy nő se kedves és a végén megalaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!