Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a testem az enyém, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a testem az enyém, és annak adom oda akinek én akarom, akkor miért van felháborodva a sok szerencsétlen, hogy én a menőbb fiúkkal kavarok inkább?

Figyelt kérdés
2018. júl. 26. 15:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem unod meg ezeket a kerdeseket?
2018. júl. 26. 15:31
 2/12 anonim ***** válasza:
63%

Ha a tested neked is csak egy darab hús, akkor azért vannak felháborodva mert azt hitték rólad hogy nirmális csaj vagy.

Csupa jóindulattal 22F

2018. júl. 26. 15:32
 3/12 anonim ***** válasza:
43%
Abszolút nem vagyok felháborodva de attól még hogy szerencsétlennek hisznek attól még vannak területek amiben én vagyok a legjobb mint mindenkinek te meg valaki vagy ezt nem veszed észre
2018. júl. 26. 15:34
 4/12 anonim ***** válasza:
.......
2018. júl. 26. 15:35
 5/12 anonim ***** válasza:
77%

Azt csinálsz a testeddel amit csak akarsz, te szerencsétlen.

De szorítkozz a magad dolgára.

Ne fitymálj le másokat csak azért, mert valamiből kevesebb jutott nekik, mint neked, vagy a “menő” srácoknak.

Ezt úgy hívják: emberség, vagy tisztesség.

2018. júl. 26. 15:35
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Kérdésben a válasz. Mert szerencsétlenek. Irigyek. Azzal dugsz akivel akarsz, illetve akivel bem tiltja a törvény, minden másra sz***rni rá!
2018. júl. 26. 15:37
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
Nem a tested feletti önrendelkezéssel van a probléma! Hanem azzal, hogy egy beképzelt kis liba vagy.
2018. júl. 26. 15:40
 8/12 anonim ***** válasza:
42%

Azért mert egy kis számító anyagias liba vagy

Aki már most k...kodil szüzen

Az ilyenekre mondják h Szűzkuuurva

Ha meg nem vagy már az

Akor pusztán csak egy számító kicsinyes lotyó vagy

Akit ürítésen kívül többre nem fognak használni

Mert potenciális Feleség illetve gyermekeik Anyján életre szóló Társat NEM fogják benned látni

Csak a Szajhát akibe mindenki üríteni jár!!!!

Majd x év múlva meg jössz ide sírni hogy a pasik bunkók mert csak ARRA kellesz nekik

Előre szólok hogy NE csodálkozz majd ilyen hozzáállással és stílussal Többre nem is vagy/ nem is leszel jó!

24N

2018. júl. 26. 15:45
 9/12 anonim ***** válasza:
Minden lány a menő pasikra bukik. Ebben mi az új?
2018. júl. 26. 16:03
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Tettél itt már fel kérdést. Törölték is.

Lenézed a "lúzer csóró" fiúkat (ahogyan te fogalmaztál), de igazából nem lehet túl nagy önbecsülésed, ha itt vársz megerősítést arra, hogy jól csinálod-e.

Mit vártál?

Azt, hogy majd mindenki melléd áll, hogy "igen kislány, így kell ezt, apuci pénzéből felöltözünk szépen, aztán meg bekapjuk az első fszt, ami kilóg a bmw-ből"?

Hát nem.

Szembesítünk azzal, hogy te egy ócska, felszínes ribizli vagy, akinek csak a pénz és a helyes pofi számít.:)

Először változtass magadon (mert tudod, nem mindenkinek fog bejönni ez a stílus, bármennyi smink van szétkenve az arcocskádon), utána keresd meg az önbecsülésed.

2018. júl. 26. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!