Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a testem az enyém, és annak adom oda akinek én akarom, akkor miért van felháborodva a sok szerencsétlen, hogy én a menőbb fiúkkal kavarok inkább?
Ha a tested neked is csak egy darab hús, akkor azért vannak felháborodva mert azt hitték rólad hogy nirmális csaj vagy.
Csupa jóindulattal 22F
Azt csinálsz a testeddel amit csak akarsz, te szerencsétlen.
De szorítkozz a magad dolgára.
Ne fitymálj le másokat csak azért, mert valamiből kevesebb jutott nekik, mint neked, vagy a “menő” srácoknak.
Ezt úgy hívják: emberség, vagy tisztesség.
Azért mert egy kis számító anyagias liba vagy
Aki már most k...kodil szüzen
Az ilyenekre mondják h Szűzkuuurva
Ha meg nem vagy már az
Akor pusztán csak egy számító kicsinyes lotyó vagy
Akit ürítésen kívül többre nem fognak használni
Mert potenciális Feleség illetve gyermekeik Anyján életre szóló Társat NEM fogják benned látni
Csak a Szajhát akibe mindenki üríteni jár!!!!
Majd x év múlva meg jössz ide sírni hogy a pasik bunkók mert csak ARRA kellesz nekik
Előre szólok hogy NE csodálkozz majd ilyen hozzáállással és stílussal Többre nem is vagy/ nem is leszel jó!
24N
Tettél itt már fel kérdést. Törölték is.
Lenézed a "lúzer csóró" fiúkat (ahogyan te fogalmaztál), de igazából nem lehet túl nagy önbecsülésed, ha itt vársz megerősítést arra, hogy jól csinálod-e.
Mit vártál?
Azt, hogy majd mindenki melléd áll, hogy "igen kislány, így kell ezt, apuci pénzéből felöltözünk szépen, aztán meg bekapjuk az első fszt, ami kilóg a bmw-ből"?
Hát nem.
Szembesítünk azzal, hogy te egy ócska, felszínes ribizli vagy, akinek csak a pénz és a helyes pofi számít.:)
Először változtass magadon (mert tudod, nem mindenkinek fog bejönni ez a stílus, bármennyi smink van szétkenve az arcocskádon), utána keresd meg az önbecsülésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!