Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy intim mérettel rendelkező...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy intim mérettel rendelkezők! Valóban akkora probléma?

Figyelt kérdés

Nekem 19/20 hosszú, illetve 4-4,5 cm vastag.

Nyilván izgalmi állapottól is függ.

Eddig kb 30 nővel volt dolgom és soha nem volt baj, max az elején kérték, hogy legyek óvatos.

Itt vagy kifejezetten a szex elejét vagy az első pár alkalmat kell érteni, aztán olyan szépen rátágultak, hogy nem is igaz, de addig se volt gáz, mert vagy nem toltam tövig vagy kerestünk olyan pózt, ami jó volt.

Viszont ez is kb a 30-ból olyan 5 vagy 6, többinél simán ment minden.

Itt az oldalon nem régóta vagyok, de látom, hogy már egy 16 centis esetén is a válaszolók véleménye az, hogy fájdalmas méret?!

WTF?

Haveroktól se hallottam még ezt, hogy ennyire sérülékenyek lennének a nők.

Véleményetek?

2018. dec. 10. 09:16
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Nem gond, enyém 20.5/5.4 pontosan mérve. Soha nem volt gond vele pedig 40-60 novel voltam életemben. 1-2nek 1-2 póz fájt olyan akadt de azt is lehetett kezelni így gyakorlatilag ez az egész itt valami generált problema, meg onigazolas .
2018. dec. 10. 12:54
 32/37 anonim ***** válasza:

amúgy tényleg nagy eséllyel nem nők..:D és ez nem irigységből. jó ha max 1 nő közülük.

Sok a beteg fsz gykn.:D

2018. dec. 10. 12:55
 33/37 anonim ***** válasza:
Sok nő szereti a nagy farkakat, ne parázz!!!
2018. dec. 10. 13:30
 34/37 anonim ***** válasza:
83%

"Nekem 19/20 hosszú, illetve 4-4,5 cm vastag."

"Eddig kb 30 nővel volt dolgom és soha nem volt baj,..."

Akkor szerintem mérd meg még egyszer. xD

2018. dec. 10. 14:05
 35/37 anonim ***** válasza:

A barátomnak 22 cm és jó vastag ! Sose volt gondunk !

24/L

2018. dec. 10. 16:14
 36/37 anonim ***** válasza:

Lehet bármilyen tökéletes pénisze az embernek, aki folyamat azzal van elfoglalva, hogy neki mekkora van meg azzal menőzik, hogy neki 20 centi attól hányingerem van, és a közelembe se engedem az olyan embert..

42/N

2018. dec. 10. 16:15
 37/37 anonim ***** válasza:

Ezt találtam Holmesről:

Many exaggerate the size of John Holmes big dong, his cock was not even a really a 10 inches...is cock was 9,82 inches long or 25Cm long, measured many times by his wife in real life and its was about 6,3 inches or 16Cm around the shaft in past tense.

Ron Jeremy(23cm)valójában 16 kiderült szintén.

DickRambone-nek tényleg van 19-20.

Akinek több mint 16 annak(nem kell bizonygatnia) fájhat ha rövidebb nővel van,piros a makk alatti része stb.vérezhet a nő.

2018. dec. 10. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!