Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy intim mérettel rendelkező...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy intim mérettel rendelkezők! Valóban akkora probléma?

Figyelt kérdés

Nekem 19/20 hosszú, illetve 4-4,5 cm vastag.

Nyilván izgalmi állapottól is függ.

Eddig kb 30 nővel volt dolgom és soha nem volt baj, max az elején kérték, hogy legyek óvatos.

Itt vagy kifejezetten a szex elejét vagy az első pár alkalmat kell érteni, aztán olyan szépen rátágultak, hogy nem is igaz, de addig se volt gáz, mert vagy nem toltam tövig vagy kerestünk olyan pózt, ami jó volt.

Viszont ez is kb a 30-ból olyan 5 vagy 6, többinél simán ment minden.

Itt az oldalon nem régóta vagyok, de látom, hogy már egy 16 centis esetén is a válaszolók véleménye az, hogy fájdalmas méret?!

WTF?

Haveroktól se hallottam még ezt, hogy ennyire sérülékenyek lennének a nők.

Véleményetek?

2018. dec. 10. 09:16
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
95%
Én a magyobb mérethez vagyok szokva de eddig semmi baj nem volt, de ere szoktam mondani fájdalmat lehet okozni 15 centivel is de a 20+ os lehet magyon élvezetea.
2018. dec. 10. 09:19
 2/37 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ez mindenkinél más. Én magas,nagydarab (nem kövér ) csaj vagyok, de az említett méret nekem is sok.
2018. dec. 10. 09:24
 3/37 A kérdező kommentje:

Hosszúság vagy a szélesség a baj?

Köszi a válaszokat!

2018. dec. 10. 09:30
 4/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ekkora. A mostani partnerem az első után azt mondta nem lesz több, de aztán meggondolta magát. Kb 2 hét alatt megszerette. 3 éve együtt vagyunk.

kb 30 kapcsolatból eddig 5-6 volt akivel nagyon óvatosnak kellett lennem, 3 nő akiben harangoztam, a többinál semmi gond nem volt.

2018. dec. 10. 09:40
 5/37 A kérdező kommentje:

Igen, vannak, akikben ez a méret is csak lepkefing :D

Meg rakás olyan volt, hogy normál szex esetében oké volt, aztán úgy felizgult meg kitágult, hogy elkezdtem magamat kicsinek érezni, szerintem vastagságban is minimum 1 centi, hosszúságban meg 3 is jöhetett volna még.

Szal ezek alapján is furcsállom, hogy egyeseknek akadály a 16 centi is.

2018. dec. 10. 09:44
 6/37 anonim ***** válasza:
19%
Ez a méret csak a gyakorin nagy, az utcára kilépve bármelyik nő élvezni tudja, és be is fogadja. Itt gyakorisztában vannak csak ilyen nők akiknek nagy!
2018. dec. 10. 09:45
 7/37 anonim ***** válasza:
41%
Másrészt pedig gyakorisztánban mindenkinek 18-19 meg 20 cm, ekkora itt az átlag méret.
2018. dec. 10. 09:47
 8/37 A kérdező kommentje:

Nem tudom mekkora itt az átlag, mert nem igazán látom, de egyértelmű, hogy az írja le, akinek nagy.

Másrészt több ezren látogatják az oldalt, tehát nem hihetetlen, hogy van 10-15 akinek valóban nagy és le is írja.

2018. dec. 10. 09:52
 9/37 anonim ***** válasza:
20%
30-an is leírják hogy 18-19 cm, aztán kiderül hogy csak 13. Én soha nem szoktam írni hogy mekkora, közben 17 és vastag is.
2018. dec. 10. 09:56
 10/37 anonim ***** válasza:
0%
egy szüz lánynál lehet fáj,de egy nö aki kitolt a punciján egy gyerekfejet már,na annak harangozni lehet a vaginájába
2018. dec. 10. 10:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!