Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Probléma ha alacsony srácként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probléma ha alacsony srácként magas lány fétisem van?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a nálam magasabb lányokat.És bizonyos helyzetekben fel is tud izgatni ha érezteti hogy magasabb nálam.Ha cukkolna ezzel,az is bejönne.

Lányok ti mit gondoltok?

167 cm vagyok amúgy.

2018. dec. 2. 22:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem problèma hogy neked ez jön be.
2018. dec. 2. 22:19
 2/10 A kérdező kommentje:

De akkor úgy kérdem hogy mennyire megvalósítható ez.

Pl.hogy egy magas lány összejönne velem és hajlandó lenne ilyet játszani

2018. dec. 2. 22:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Sok esélyünk nincs, mert a külsőség az ami számít, tehát szex az benne lehet, de sok magas lány nem tudja elviselni hogy mondjuk sétáljon velünk.. ha vanna kivételek akkor írjanak mindkettőnknek..
2018. dec. 2. 22:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Hat nem probléma h ilyen fetised van de általában a magas lányok a magas pasikat szeretik....szóval nagy valószínűséggel csal úgy fog összejönni ha fizetsz neki

De ez az en véleményem

2018. dec. 2. 22:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Múltkor láttam egy párt, a csaj vagy 20 cmmel magassab volt a palinál. :D

Szerintrm biztos van olyan akinek ez bejön, bár nyílván kevessebben vannak.

2018. dec. 2. 23:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez fétis lenne?

Nekem csak a nálam magasabb pasik jönnek be, mert én sem vagyok alacsony, de láttam már olyan párokat akiknél a nő volt a magasabb.

2018. dec. 3. 00:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Nehéz ügy, de azért vannak ilyen párok is, minden nap láthatsz egy ilyet százból kb.
2018. dec. 3. 05:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Az én párom 22cm-el magasabb nálam. Én 165cm vagyok ő meg 187cm. Simán kivitelezhető. Nekem szinte csak magasabb barátnőim voltak.
2018. dec. 3. 10:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem csak a magas nők szeretik a magas pasikat, hanem úgy a nők 99,99%-a. Ha baromi jóképű vagy és kidolgozott tested is van akkor talán össze tudsz hozni egy kapcsolatot egy magas nővel. Általában a számukra nem-férfi alacsony férfiakat semmibe sem nézik, átnéznek rajtuk. Van bőven kik közül válogatniuk, hisz az átlagmagasság Mo-n 177cm, szóval ilyen 170cm-es törpeként mint jómagam is, nem sok vizet zavarok..
2018. dec. 3. 13:34
 10/10 A kérdező kommentje:
De egy magas domina biztos élvezné hogy egy alacsony pasit szadizna,nem?
2018. dec. 3. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!