Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ha muszáj lenne választani melyiket választanátok?
Adott két fiú az egyik:
1.17-19 éves 170-178 cm magas szálkásan izmos,jóképű
a farka mérete 16-17 cm és 5 cm vastag,arányosan egyenes és egyenletesen vastag és szép a farka is.
2.20-25 éves 165-170 cm magas átlagos testalkat,jóképű
a farka mérete 12-13 cm és 4,5 cm vastag jobbra görbül neki és nem arányosan vastag.
A. Melyiket választanátok szexhez?
B. Melyiket választanátok orálhoz? (pl mélytorok)
Ha lehet részletes indokot is adjatok kérlek melyiket választanátok és miért és a másikat miért nem és a korotokat is ha szabad.
Hát lehet én vagyok a fura gyerek, de én a 2.-at választom, több okom is van rá:
1: az érettebb, idősebb (nem apakomplexus szinten csak ne legyen ilyen kölyökképű) pasik jönnek be, akik már férfiasabbak
2:Mivel elég alacsonyka vagyok ezért a kevésbé magas srácok jobban passzolnak hozzám.
3: Lehet, hogy csak én fogtam ki mindíg a legrosszabbikját, de az ilyen csudaszép szálkás izmos csávók tapasztalatom szerint olyan önelégültek és egoisták, hogy veled már nem is foglalkozik, annyira el van telve magától...azt hiszi h csak azért már jó lesz vele az ágyban mert ő akkora macsó gyerek...ezért feleannyit se foglalkozi veled mint egy átlagos/átlagon aluli kinézetű srác.(vagy lehet h azok a srácok akarják a teljesítményükkel a nem átlagon felüli külselyüket konpenzálni...hmmm nem tudom...)
4:nekem a 16-17 cm az már biztos túl hosszú lenne, a 12-13 bőven elég (mivel a G pont kb 8-10 cm mélyen található, ezért ez tökéletesen elegendő), viszont ha már ennél hosszabb lenne az pl kutyapózban, amikor a legmélyebb a behatolás fájdalmas is tud lenni...sőt...
5: Természetesen minál kisebb annál egyszerűbb orálisan kényeztetni, egy 16-17cm-es monstrumot biztos nagyon nehéz lenne lemélytorkozni...egyértelműen...
19 éves vagyok
Nekem igazából a kettő keveréke lenne jó :D
A kettes kellene az eslő alkatával(bár ezt csak azért mondom mert párom is ilyen), és magasságával.
Imádom a magas pasikat.
Nagy farok nem kéne.
Páromé is picit jobbra görbül, uh színtén azért tetszik jobban. Az, hogy mennyire arányos nekem tök 8 egyedül a donga farok nem tetszik(középen a legvastagabb). Volt olyan párom akinek nagyobb volt; nem tetszett. Én a kisebb a jobb elvett vallom.
(Szopásra mindenképp, szexre meg oly mindegy, mert ott a technika a lényeg a túl nagy meg fáj :D)
19/l
Egyértelműen az 1., már csak azértis, mert 175cm magas vagyok, és nem túl férfias ha alacsonyabb a férfi.:) A péniszméret sexre és mélytorokra is alkalmas lenne nekem. Plusz mivel sportosabb alkat, így folyton tudnám fogdosni az izmait, mint a páromnak.:)
19N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!