Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Melyiket választanáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Melyiket választanátok, ha muszáj lenne választani egyet? És ha kettőt?

Figyelt kérdés

1. Női dominancia az életben

Olyan környezetben élni, ahol a nők sikeresebbek a férfiaknál, szakmailag képzettebbek, okosabbak, határozottabbak, irányítóbb természetűek. A cégeknél a vezető pozíciók többségét nők töltik be, az ország vezetője és a választott politikusok túlnyomó része is nő, a közvélekedés is az, hogy a nők alkalmasabbak a vezető szerepek betöltésére. A legsikeresebb vállalkozók, milliárdosok szintén nők. Ahogy a feletteseid is, a munkahelyeden többnyire mindig nőknek kell majd megfelelned, ők mondják meg, hogy mit csinálj.

A munkatársnőid pedig még hasonló munkakörben is sokkal több pénzt visznek haza, mint te.

2. Női dominancia a magánéletben

Olyan kapcsolatban élni, ahol a barátnőd (feleséged) határozottabb, talpraesettebb, okosabb, sikeresebb, mint te. Irányító természet, és nem bírsz vele, téged is irányít. Mivel szeret téged, nem használja ki ezt a helyzetet, de a fontos kérdésekben mindig úgy alakul, hogy az ő szava a döntő, neki van igaza. A pénzeteket is ő osztja be.

3. Női dominancia a szexben

Olyan kapcsolatban élni, ahol a szexben mindent alárendelsz a barátnőd igényeinek és a sajátjaidat háttérbe szorítod. Az ágyban csak a barátnőd elképzelései alapján történnek a dolgok, nem próbálod őt megváltoztatni vagy hatni rá. Még akkor is ezt teszed, ha a barátnőd elképzelései kis mértékben passzolnak csak a sajátjaidhoz.

2016. márc. 19. 19:10
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Leginkább egyiket sem.
2016. márc. 19. 19:13
 2/29 anonim ***** válasza:
2-es,és 3-as pont
2016. márc. 19. 19:14
 3/29 A kérdező kommentje:

Tegyük fel, hogy muszáj választani, mert különben egy varázslat folytán egy olyan világban ébredsz, amire mindhárom igaz. :)

Szóval kérlek válasszatok egyet, illetve kettőt. Kíváncsi lennék az eredményre, köszönöm!

2016. márc. 19. 19:16
 4/29 anonim ***** válasza:

Ha muszáj választani, talán a második, de mindegyik pont nagyon szélsőséges, így leginkább én sem választanám egyiket sem.

Nekem egyébként a dominanciáról teljesen más fogalmaim vannak.

2016. márc. 19. 19:16
 5/29 anonim ***** válasza:
Na jó, dirigálhat a szexben, egye b¤ssza, de akkor minden másban tényleg kuss!
2016. márc. 19. 19:28
 6/29 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Egyet, illetve kettőt is válasszatok. Szeretném látni azt is, melyik kettőt választanátok akkor, ha kettőt kellene.

2016. márc. 19. 19:32
 7/29 anonim ***** válasza:
Hat akkor a 3 as de akkor brutalisan bass*on szet az asszony 😁
2016. márc. 19. 19:32
 8/29 anonim ***** válasza:

Az első

A politikát leszarom. Azt meg megnézném, hogy nekem autószerelőként egy nő dirigáljon a munkában

2016. márc. 19. 19:34
 9/29 A kérdező kommentje:
The Grunge: Egy elképzelt világról van szó. De az autószerelő műhely tulajdonosa is lehet nő.
2016. márc. 19. 19:39
 10/29 Secret184 ***** válasza:
Hát nem tudom.. egyik se hangzana túl jól. Inkább akkor ne legyen barátnőm. Olyan világot meg egyszerűen nem tudok elképzelni, ahol a nők töltenek be minden vezető szerepet. Túl sokat és túl könnyen hajlamosak vitázni, ilyen kaotikus helyre szintén nem akarnám képzelni magamat. :D Még a 3. tűnik a legelviselhetőbbnek, de lehet ezt is csak azért mondom, mert odaadó típus vagyok, illetve nővel nem is voltam még.
2016. márc. 19. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!