Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró fiúk! Ha csak egy öregasszony vagy egy veletek egykorú jól kinéző srác közül lehetne választani, hogy kiverje a farkatokat vagy leszopjon kit választanátok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 12:35
2/13 cico256 válasza:
Egyik sem. Teljesen abszurd és homofób kérdés. Viszont, ha sokat gyakorlod lehet eléred a sajátodat és akkor nem itt fogsz hülyeséget posztolni :D
3/13 anonim válasza:
Na.. szeretnéd hallani, hogy mi, igazi heterók is a fiút választatnánk, mi? Hát nem, csak b*zi vagy, ennyi a történet. :D
4/13 anonim válasza:
A fiút! Bár nem tiszta h miért kell választani? Kényszer alatt vagy szóval érted... De ha úgy lenne akkor a fiút. Aztán szem becsuk....
5/13 anonim válasza:
Az öreglányt. Legalább nem fogaz.
6/13 Picúr/Pom-pom nélkül/ válasza:
Kérdező,tudod mi a hasonlóság egy öreg asszony által kivitelezett orális kielégülés és a bungee jumping között?
-Mindkettő jó érzés,csak közben nem szabad lenézni.
:-D
7/13 anonim válasza:
meg hanyszor teszitek fel ezt a kerdest?
es az elso opcio,
8/13 anonim válasza:
Ha minden kötél szakad, inkább már a srácot.. :D
20/F
9/13 anonim válasza:
mennyire öreg? és milyen?
egy Nigella Lawson-t simán válalnék,pedig öregebb mint apám.(és ha így folytatja még 60évesen is jó lessz)
de ha 80-90+ ra gondolsz akkor a pasit.
10/13 anonim válasza:
Na te kis édes, jól megkaptad a heteróktól a választ. Én mondjuk bi vagyok, hát najban vagyok a válasszal, Szernitem én érkezési sorrsndben mindegyiket kipróbálnám. Mi ezen a furcsa, volt már olyan, hogy tinik kirabólták az öregasszonyt, és utána meg is erőszakolták, (fene a gusztusukat), megjegyzem nincs rossz nő, csak kevés pia.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!