Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha választani lehetne, hogy nézzetek ki melyiket választanátok? és miért?
170 cm magas
14 cm pénisz
vékony alkat
jóképű
190 cm magas
19 cm pénisz
Sportos alkat, jó test
csúnyácska arc
és most mekkora a 2 méretetek ?
Ha kötelezően választani kellene, akkor nem tudom, ezen filozofálnék jó ideig.
Most 172 cm magas vagyok, 18-as mérettel.
Én sportolok, edzeni járok meg vagyok elégedve az alkatommal, elég izmos vagyok, a farkammal is elégedett vagyok.
Egyedül a fejemmel nem, mert abszolút nem vagyok jóképű nagyon messze állok tőle, és ezért nem nagyon tetszem a nőknek, hiába az alkat.
Egy pasas feje általában attól vonzó, hogy értelmes.
lehet akármilyen páwa (ahogy ma mondják), ha sötét tekintettel néz ki belőle, mint egy boci, az nem vonzóü és kész.
A másodikat választanám. A nagy magasság és a sportos, izmos test kompenzálja az arcot.
Most:
197 cm magas
17 cm-es pénisz
átlagos, vállas alkat (95 kg)
jóképűnek mondott
7-es
én is így gondolom, hogy ezek kompenzálják az arcot.
Ha kellene akkor a 2. A magassag és test miatt. A farok meg hát nem tudom lehet hogy jobb lenne ha nagyobb lenne nem tudom en nekem mindegy mekkora az enyem nem tehetek rola ha nem no nem no nem ag en hibam ;)
2 metar magas vagyok 93kg körül és sportolok arcom nekem is csunya de nem tehetek rola ilyen lett akkor ilyen :) 14 cm a péniszem is szóval. Az elsőnél az a baj hogy vékony es alacsony.
Egyiket se: mert két dolog számít: alkat-arc együtt.
egyébként: 182/sportos/18 /szép arc
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!