Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy intim mérettel rendelkező...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy intim mérettel rendelkezők! Valóban akkora probléma?

Figyelt kérdés

Nekem 19/20 hosszú, illetve 4-4,5 cm vastag.

Nyilván izgalmi állapottól is függ.

Eddig kb 30 nővel volt dolgom és soha nem volt baj, max az elején kérték, hogy legyek óvatos.

Itt vagy kifejezetten a szex elejét vagy az első pár alkalmat kell érteni, aztán olyan szépen rátágultak, hogy nem is igaz, de addig se volt gáz, mert vagy nem toltam tövig vagy kerestünk olyan pózt, ami jó volt.

Viszont ez is kb a 30-ból olyan 5 vagy 6, többinél simán ment minden.

Itt az oldalon nem régóta vagyok, de látom, hogy már egy 16 centis esetén is a válaszolók véleménye az, hogy fájdalmas méret?!

WTF?

Haveroktól se hallottam még ezt, hogy ennyire sérülékenyek lennének a nők.

Véleményetek?

2018. dec. 10. 09:16
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
87%

10-es, honnan veszel ekkora baromságokat?

A hüvely tágulékony, de rugalmas! Olvass egy kicsit utána, mielőtt hülyeségeket írsz!

Vagy esetleg szültél már, hogy ilyen kijelentéseket teszel a másik nem biológiájáról?

2018. dec. 10. 10:10
 12/37 A kérdező kommentje:

Azért van abban igazság.

Tágulékony, de nem lesz az már olyan az esetek 99%-ban, ezt sok férfitól hallottam már.

Szerintem se.

2018. dec. 10. 10:15
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Szült a párom már, de még mindig jó szűk. :)
2018. dec. 10. 10:18
 14/37 anonim ***** válasza:
9es: mennyire vastag? Lemérted?
2018. dec. 10. 10:25
 15/37 anonim ***** válasza:
91%

A huvely nem fog tartosan kitagulni szules utan... Legalabbis feltetelezem, hogy nem rogton a szuloszoban akarod betolni a csajodnak miutan kipottyantotta a gyereket. Komolyan, ennyi primitiv embert...

Amugy jo kis egofenyezos kerdes, kepzeld, minden no mas, van , akinek pl lejjebb van a mehe , nekik altalaban jobban faj egy nagyobb meret. Minden ember mas, hulyeseg azert megkerdojelezni valakit mert a te tapasztalataid mast mondtak. Plusz az is lehet hogy a tobbi nonek is volt hogy kellemetlen volt, de nem szoltak. Ennyi.

2018. dec. 10. 10:34
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted mi értelme van a fütyis dicsekvésnek.

A legtöbbször azok írják ide ki akinek semmi köze a szexhez, se a csajokhoz, csak otthon hokiznak magukban.

Mert szerintem akinek van társa, rendben is van a szexuális élete, az nem áll ide vitatkozni, meg dicsekedni hogy neki igenis hű de mekkora .

Azt hiszitek hogy itt majd véletlen ettől beindulnak a csajok és térden állva könyörögnek a 20 centis farkatoknak hogy ez kell nekik.

Hát nem így működik.

Úgy hogy te se lettél előrébb hogy most itt előadtad magad a 19/20 centiseddel.

2018. dec. 10. 10:52
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Anatómiai dolog is lehet, pl. lejjebb van a méhe ezért egy kisebb méret is fájdalmat okoz és még ezernyi tényező. A belső rugalmasság, szövetállomány, hadd ne soroljam. Egyébként meg marha kellemetlen lehet ha külsőleg minden oké, aztán méretileg meg mégsem, az szívás...
2018. dec. 10. 10:53
 18/37 anonim ***** válasza:
84%

Szülés után ......

Hú de mennyi szakértője van a témának. A legtöbben sose láttak még pinát.

Volt olyan nőm aki sose szült és harangoztam benne és volt olyan aki két gyerek után jobban tudott szorítani mint egy satu.

Ez nem attól függ hogy szült-e. Egyrészt genetikai adottság, másrészt annak függvénye hogy mennyire van tornáztatva.

2018. dec. 10. 11:01
 19/37 A kérdező kommentje:

Nem kell lázadozni, van, akinek utána tágabb lesz.

Egyébként nem mondanám, mert már 3 privit kaptam...

2018. dec. 10. 11:06
 20/37 anonim ***** válasza:
Na 19-es te aztán megmondtad! Viszont én meg nőgyógyászaton dolgozom.
2018. dec. 10. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!