Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy intim mérettel rendelkező...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy intim mérettel rendelkezők! Valóban akkora probléma?

Figyelt kérdés

Nekem 19/20 hosszú, illetve 4-4,5 cm vastag.

Nyilván izgalmi állapottól is függ.

Eddig kb 30 nővel volt dolgom és soha nem volt baj, max az elején kérték, hogy legyek óvatos.

Itt vagy kifejezetten a szex elejét vagy az első pár alkalmat kell érteni, aztán olyan szépen rátágultak, hogy nem is igaz, de addig se volt gáz, mert vagy nem toltam tövig vagy kerestünk olyan pózt, ami jó volt.

Viszont ez is kb a 30-ból olyan 5 vagy 6, többinél simán ment minden.

Itt az oldalon nem régóta vagyok, de látom, hogy már egy 16 centis esetén is a válaszolók véleménye az, hogy fájdalmas méret?!

WTF?

Haveroktól se hallottam még ezt, hogy ennyire sérülékenyek lennének a nők.

Véleményetek?

2018. dec. 10. 09:16
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

"Viszont én meg nőgyógyászaton dolgozom."

És?

Ennek mi köze van ahhoz, hogy a munkatársam megmondja, hogy az asszony már nem olyan szűk két gyerek után?

2018. dec. 10. 11:10
 22/37 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne világos kérdező, akkor osztom a véleményed, persze kivételek mindig vannak amik erősítik a szabályt, tény szülés után minden nő átalakul belülről is!!!
2018. dec. 10. 11:16
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Tévedésben élsz, a nők esetedben nem a vastagság miatt ijedeznek, hiszen ez a 4-4,5 centi elég vékony vagy legalábbis átlagos, szóval erre még a legszűkebb hüvely is hamar "rátágul", ha megvan a kellő síkosítás és gerjedelem. A problémát itt a hosszban látják a csajok, mert sokan nem szeretik, ha a méhszájukat böködik.
2018. dec. 10. 11:24
 24/37 anonim ***** válasza:
Nekem 19 20 cm és volt akivel csak nafyon lassan tudtam kutyapozban szexelni és az nem volt jo de misszionáriisban mindig oké csak lassan az elején felfele görbül kicsit a pélom lehet azért fekszik nwkwm jobban a misszionárius.
2018. dec. 10. 11:27
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
#25 szép teljesítmény már hétfő délben részegnek lenni.
2018. dec. 10. 11:33
 26/37 anonim ***** válasza:
91%
Kaptál 3 privátot, tudod kiktől? Küld el gyorsan homokosoknak a farkad. Legyen jó napjuk.
2018. dec. 10. 11:37
 27/37 anonim ***** válasza:

Igaz az enyém nem olyan hosszú mint a tied, viszont vastagabb.

5-5,5 cm ezzel már volt párszor gond. De itt is több odafigyeléssel és előjátékkal meg lehet oldani mindent.

F

2018. dec. 10. 11:47
 28/37 A kérdező kommentje:

"Kaptál 3 privátot, tudod kiktől?"

Nőktől, megbizonyosodtam róla.

2018. dec. 10. 11:49
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Meg, küldtek neked kamu képet a homokosok a netről hogy nők aztán most a farkadra verik, grat...
2018. dec. 10. 12:08
 30/37 anonim ***** válasza:
43%

vélemény: minden lánynak más a befogadó képessége, mint ahogy minden pasinak más a mérete.

Az átlagos befogadó képesség akkora, amiben az átlagos farok kellemesen elfér, fájdalom nélkül.

Szerencsére tud tágulni és emiatt képes egy 20 centit befogadni előjáték és odafigyeléssel, de ezt te is leírtad, hogy kellett pár pillanat a lányoknak is.

én nem értem mit nem értesz. nekem 17 és nem egyszer okoztam már fájdalmat. Ez pedig nem úgy megy, hogy betoltam tövig és az fájt, hanem úgy, hogy szexeltünk és egy bizonyos pózban, ahol nagyon behatoltam, ott egy erőteljes lökéssel fájdalmat okoztam. Mivel 17nél általában nem kell túl sok előjáték, ezért nem figyeltem oda, de ugyanúgy lehet egy 16 centis is 1-1 pózban fájdalmas, ha pont rosszkor, rossz pontot elér.

2018. dec. 10. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!