Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki olyan szerencsétlen hogy 21 éves korában sem jut szexhez?
Ne itt sajnáltasd magad, hanem tegyél ellene. Vagy azt várod h megsajnáljon pár csaj és felkínálja magát? Mert az elég gáz..
Menj el bulizni, ismerkedj, próbálkozz és majd alakul.
Bárcsak ilyen egyszerű lenne.
De és mi van akkor ha én nem vagyok bulizós típus? Meg szerintem nem szórakozó helyen kell barátnőt keresni. Mert én leginkább azt szeretnék :)
"De és mi van akkor ha én nem vagyok bulizós típus? Meg szerintem nem szórakozó helyen kell barátnőt keresni. Mert én leginkább azt szeretnék :)"
1: miért okoskodsz és életbölcsességekkel fáradsz, amikor magadat szerencsétlennek érzed és az a bajod, hogy nincs szex?
2: ha szexet akarsz, akkor buliban érdemes próbálkozni, EZ VAN, az élet nem fog megváltozni, csak azért, mert neked az kényelmes
3: én sem szeretek takarítani, de takarítok. Lehet nem szeretsz bulikba járni, de jót tenne neked
4: a legjobb ha privát, házibulikba mész. Ha pedig nincsenek olyan barátaid, akik szerveznek, akkor szervezz te. Már az is nagyon jó, ha 2 haveroddal elmentek sörözni és együtt próbálkoztok udvarlással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!