Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok a melleim ez nektek ferfiaknak annyira visszataszitó?
Ennyire utalják a férfiak a nagy melleket?
Sajnos nekem nagyon nagyok es e miatt megjegyzeseket kapok a ferfiaktol hogy tehéntögy stb..
167cm vagyok 63kg karcsúnak mondanám magam de van azert kis comb kis has is de alapbol vekony csinos
Nos az en mellmeretem az 80/f Derék 70
Mell alatt 94
Mellnél 112
Sajnos ezt anyukamtol örököltem nekik is ugyanilyen hatalmasak sőt neki meg nagyobb
Ferfiak valaszat varom
Koszonom
20 lany
Ha mell alatt 94 vagy, akkor 95-ös melltartót kellene hordanod. Elég fura tested lehet egyébként, ha a derekad és a mell alatti körméreted közt 25 centi a különbség. Nekem 58 centi a derekam és 68 a mellem alatt, és még így is elég vékonynak tűnik a derekam a "bordáimhoz" képest. 15 centinél nagyobb különbség tutira természetellenes.
Valamit nagyon elmértél vagy elírtál, vagy egy buta fiúcska vagy, de remélem jó sok privátot kaptál kanos pasiktól, akiknek fogalmuk sincs a melltartóméretekről és az arányokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!