Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok a melleim ez nektek ferfiaknak annyira visszataszitó?
Figyelt kérdés
Ennyire utalják a férfiak a nagy melleket?
Sajnos nekem nagyon nagyok es e miatt megjegyzeseket kapok a ferfiaktol hogy tehéntögy stb..
167cm vagyok 63kg karcsúnak mondanám magam de van azert kis comb kis has is de alapbol vekony csinos
Nos az en mellmeretem az 80/f Derék 70
Mell alatt 94
Mellnél 112
Sajnos ezt anyukamtol örököltem nekik is ugyanilyen hatalmasak sőt neki meg nagyobb
Ferfiak valaszat varom
Koszonom
20 lany
2018. dec. 3. 21:16
1/32 anonim válasza:
Semmi gond nincs részemről a nagy mellekkel. Ha küldenél róla fotót megnézném és írnék utána neked.
2/32 anonim válasza:
Így nem tudom elképzelni. Megmutatod?
3/32 anonim válasza:
Nekem semmi bajom a nagyobb mellekkel. De ha küldenél egy képet akkor lenne véleményem.
4/32 A kérdező kommentje:
Meztelen fotot nem küldök
2018. dec. 3. 21:23
5/32 anonim válasza:
Nekem tetszenek a nagy mellek de persze ezt így ha elég lenne kimondani mert összkép számít !
7/32 anonim válasza:
Biztos jól mértél? Mert, ha neked 94 cm a mell alatti körméreted, akkor nem 80-as, hanem 95, és nem F, hanem D kosaras melltartó kell. A 94 cm-es háttal pedig nem épp vékony lányra vall, (nekem 80, de én sem vagyok vékony, hanem átlagos).
8/32 anonim válasza:
Nekem személy szerint a kis mellek tetszenek. Egyéni preferencia.
De aki ilyen megjegyzéseket tesz az nem férfi, hanem fiú :)
9/32 A kérdező kommentje:
Igen ezt elirtam nem 94 cm hanem 84 mell alatt
De 80as melltartot hordok de ez is attol fugg hol veszem
2018. dec. 3. 21:32
10/32 A kérdező kommentje:
Ruhas kepet mutatok
2018. dec. 3. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!