Tizenéves lány vagyok és a kis szeméremajkaim nagyobbak mint a nagyok és elég csúnyán kilógnak alóla. Ez nagyon visszataszító a fiúk számára?
Emiatt ne aggódj, tuti tetszeni fog neki!
Ha valami csoda folytán mégis kifogásolná, akkor hagyd ott de azonnal, mert egy ritka nagy bunkó. (egy év után azt hiszem ez a lehetőség kizárható :) )
Védekezni ne felejtsetek el, nehogy később jöjjön a terhes lehetek-e kérdés! ;)
Nem tudsz mit csinálni vele, ezzel kell élni :)
Amúgy meg nem vészes.
Fotó? :)
Én mondjuk meg vagyok veszve a kilógó kisajkakért, főleg a sötétekért.
Teljesen normális, nekem is ilyen. Idáig senki sem kifogásolta. :))
Nagyon sok nőnek ilyen egyébként.
Ha felnőtt leszel, és lesznek felesleges százezreid és akkora komplexusokat okoz ez neked, akkor meg lehet műttetni, de az elég drasztikus, én nem csinálnám, mert felesleges. :)
Mindenkinek más és más, de minden punci szép :)
majdnem mindegyik...
de ha privátban küldesz egy képet szívesen véleményezek :D
Szia!
Teljesen mindegy milyen a színe vagy az alakja, szereti az ember ha a viselő hölggyel kapcsolatban van. Még ha nem is jön be annyira az elején, megszereti. Elég vicces beleképzelni abba hogy "hmmm, most látom elég csúnya a puncid, szakítsunk" meg elég nevetséges is, lássuk be.
Eléggé meg vagyok áldva szőrtelenség mániával, mégis az első hölgyike bundát hordott és a magam legnagyobb meglepetésére nem zavart :)
Megnyugodhatsz, egyáltalán nem leszel visszataszító semmilyen szempontból.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!