Lányok, szerintetek ha egy férfi arcán sebhely van az visszataszító vagy vonzó?
Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 23:05
1/6 anonim válasza:
nemtom. ha a feje legközepén egy 10 centis piros heg az nyilván nem szép. de nekem a szemöldököm alatt van egy 2 centis heg, mert egyszer betörtem a fejemet a homokozóban xd el se tudnám képzelni nélküle a fejemet, tök jól áll. 17/L
2/6 A kérdező kommentje:
nekem kb. 5 centis heg lett az arcomon egy háztartási baleset következtében. Valaki azt mondja hogy macsós vagyok vele, de félek, hogy a lányoknak nem tetszik.
2012. dec. 9. 23:25
3/6 anonim válasza:
ne izgasson, hogy macsós-e, vagy sem. ha igazán szeret egy lány, akkor nem érdekli, hogy ott van egy heg vagy sem. nem minden a külső.:)
amúgy, hogy a kérdésedre is válaszoljak: szerintem azért nem mindegy, hogy milyen sebhely, meg hogy hol van..:)
4/6 anonim válasza:
Egyik sem, mert ilyesmi se nem vonzó, se nem visszataszító.
5/6 anonim válasza:
Nem visszataszító. Ott van, és kész. Van, aki visszataszítónak találja, lesz olyan, aki szerint macsós, egyén kérdése.
6/6 anonim válasza:
azokkal az emberekkel ne foglalkozz akik emiatt elítélnek!
meg fogod találni azt a lányt akit ez egyáltalán nem fog érdekelni! :)
ha valaki nem szeret akkor az nem emiatt lesz, ha pedig mégis akkor gondolj bele..meg sem érdemel téged! kinek kellene ilyen barát?!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!