Hát ez k*rvára visszataszító o.O
Ez szép volt :S :S
19/L
Köszönöm a válaszokat:)
Én lány vagyok, így természtesen nem irigység, de egyszerűen én félnék.. Egy párkapcsolatban csak épp meglegyint, repülne a fejem 200métert..
Ő nem látja magát másképp.
Kevin Levrone egy nagyon jó genetikával megáldott testépítő volt. Persze, hogy nem normális dolog egy kb 180 cm magas férfin 120 kg os testsúly. Nem is szaladgálnak ilyenek az utcán. Magyarországon nincs is ilyen ember aki 2. lett a mr olympián.
Nekem ő meggyőzőbb:
http://www.youtube.com/watch?v=pfsTKfUT-RQ
És igen, nekem is visszataszító, de az én szavam ebben nem sokat számít. :-)
39F
Köszönöm a válaszokat, linket is, és utolsó előttinek a magyarázatot is:) Valóban ilyenek nem járnak az utcán:
De tegyük hozzá, engem ezek a vitamimbombák nem is vonzanak, mindegyik mellett egy agyonszilizott, elkényesztetett, kényes kislányka megyeget,akiben látszólag semmi érzés, csak külső.. Lehet más másképp látja, de nekem többet ér egy srác izomnélkül, a szívével. Mint egy vitamin bomba a farkával ;) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!