Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-30 éves Nők! Bánjátok ha egy jól kinéző, egyáltalán nem visszataszító fiú/férfi metrón stb. "tapogatózik":D?
Természetesen nem a visszataszító, erőszakos emberekre gondolok. Most történt velem egy ilyen eset metrón mikor én zsebre dugott kézzel álltam és egy 25 körüli nő úgy állt, hogy pont hozzáértem a fenekéhez. Kálvintól a Corvin-negyedig szinte végig hozzáért a kézfejem (nem fogtam meg!:D a fenekéhez elég szorosan de mégse állt odébb vagy változtatott testhelyzetet, szóval nem jelzett semmivel. Lehet, hogy bejött neki, vagy inkább csak ciki lett volna direktbe odébb állni ?
17 éves srác vagyok, jó külsővel, egyáltalán nem visszataszító vagy ilyesmi.
És azt honnan tudod, hogy nem volt kényelmetlen, vagy hogy érezte, hogy az a kezed? Akár egy táska is lehetett, mit törődik ő azzal...
Ez meg max egy véletlen eset, mégha valakinek jól is esne, és nem zavarná, hogy több száz ember előtt egy idegen letapizza, a többség szerintem még george clooneynak sem engedné. Én biztosan nem, ikább zaklatásnak venném, hiszen nem lett "engedélyezve", csak úgy megkérdezés nélkül hozzám ért.
Velem előfordult, hogy "alámnyúltak", és jól képen is töröltem az illetőt. Megérdemelte.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!