Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek visszataszító az, ha egy férfi sír egy érzelmes dal, vagy film után? Ez a gyengeség jele.
Kerdes, hogy teged zavar-e.
Ha nem, nincs mirol beszelni, ha igen, akkor ugyis mindegy mi mit mondunk.
A sírás nem a gyengeség jele, még egy férfinél sem, szerintem. Persze ne bőgjön úton-útfélen minden kis hülyeségen, de ha elsírja magát egy szomorú film után azzal nincs baj... Egyébként a hormonrendszer is beleszól az ilyesmibe, akár akarja valaki, akár nem, és hát mi emberek nem vagyunk egyformák, nem egyformán reagálunk ugyanarra a dologra, van hogy valaki nem bírja magállni hogy ne sírjon valamin...
((mellesleg szerintem a gyengeség jele az, ha betegséget vagy bizonytalanságot látnak az emberen, nem az érzelmeit))
22/L
Nem tudom mi ez a baromság, ami az emberek többségének tudatában él, hogy csak a nők lehetnek fogékonyak az érzelmekre.. Szerintem nincs ebben semmi visszataszító, vagy negatív.
Emberi érzésekről beszélünk, nem pedig női- és férfi érzésekről.. Szvsz..
Elso valaszolo: bocsi de nem tudtam
Ebben az esetben az en noi velemenyem szerint nem, az en kedvesem is el szokott erzekenyulni, na nem hangos zokogasrol beszelek, de mikor olyasmirol beszelgetunk, olyan jo erzes, hogy konnyben van a szeme, tudom, hogy tenyleg fontos vagyok neki. Persze sosem mondom el, hogy eszrevettem:)
sztem egyáltalán nem baj!
Legalább igy látom, hogy vannak érzelmei, meg tud hatódni, vannak olyan dolgok amik érzékenyen érintik.
Persze,a társadalmi meg/elitélés miatt nem kell sok mindenki elött kimutatni.
De egy igaz barátnő megérti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!