Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek visszataszító az, ha egy férfi sír egy érzelmes dal, vagy film után? Ez a gyengeség jele.
Nemtudom hogy ti hogy vagytok vele, de engem igen is visszataszít. Nemszeretnék egy olyan pasival lenni akivel ha megnézek valami romantikus filmet elkezd sírni. Jobban szeretem a kemény férfias pasikat. De szerintem ezt mindenki máshogy gondolja, mindenkinek más jon be.
Pá
Sajnálom de én visszataszítónak találom. (Persze vannak élethelyzetek mikor teljesen normális, pl. halál, komoly betegség stb.) De egy filmen ne sírjon, én szoktam sírni a filmeken és el se tudom képzelni, hogy együtt sírjak a barátommal, akkor kihez bújnék hozzá és ki nevettetne meg, hogy végre mosolyogjak. De ettől ő még érzelmes, nem kell sírni ahhoz, hogy valaki érzelmes legyen, nem ez fejezi ki az érzelmességet, ill nem csak ez.
21
Vannak helyzetek,amikor nem tartom cikinek,ha sír egy pasi, mert nekik is vannak érzéseik, de azért egy dalon vagy egy filmen... az nagyon furcsa lenne nekem. :S
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!