Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok szerintetek visszataszí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek visszataszító az, ha egy férfi sír egy érzelmes dal, vagy film után? Ez a gyengeség jele.

Figyelt kérdés
Véleményem szerint vannak férfiakban is érzékenyek, és lányokban is kemények. Ez nem hiszem, hogy a nemi szerepek felcserélődése lenne. Várom a válaszokat.
2010. jan. 10. 00:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én a Babylon 5 záróepizódján. Az kegyetlen.
2010. jan. 10. 01:19
 12/19 anonim ***** válasza:
7%

Nemtudom hogy ti hogy vagytok vele, de engem igen is visszataszít. Nemszeretnék egy olyan pasival lenni akivel ha megnézek valami romantikus filmet elkezd sírni. Jobban szeretem a kemény férfias pasikat. De szerintem ezt mindenki máshogy gondolja, mindenkinek más jon be.

2010. jan. 10. 01:46
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Sajnálom de én visszataszítónak találom. (Persze vannak élethelyzetek mikor teljesen normális, pl. halál, komoly betegség stb.) De egy filmen ne sírjon, én szoktam sírni a filmeken és el se tudom képzelni, hogy együtt sírjak a barátommal, akkor kihez bújnék hozzá és ki nevettetne meg, hogy végre mosolyogjak. De ettől ő még érzelmes, nem kell sírni ahhoz, hogy valaki érzelmes legyen, nem ez fejezi ki az érzelmességet, ill nem csak ez.

21

2010. jan. 10. 09:31
 14/19 anonim ***** válasza:
40%
Senkit nem szeretnék megbántani, de engem borzasztóan visszataszít, ha egy férfi sír. Ő legyen az erő, a biztonság, nehogy már egy filmen elsírja magát!!! Nálam ez egyetlen megengedett szituáció mikor a pasi sírhat, az a temetés, semmi más!!!
2010. jan. 10. 10:45
 15/19 anonim ***** válasza:

Vannak helyzetek,amikor nem tartom cikinek,ha sír egy pasi, mert nekik is vannak érzéseik, de azért egy dalon vagy egy filmen... az nagyon furcsa lenne nekem. :S

19/L

2010. jan. 10. 11:35
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem(:
2010. jan. 10. 12:09
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát, dalon meg filmen még nemláttam, de pl. családban igazságtalanság miatt igen, pont ott voltam, és nem hinném hogy visszataszító. Van, mikor az ember már nem bírja tovább és kitörik belőle :D De néha spontán is elsírta magát, mert amúgy is szarul volt, de én eyből odaugrok és vígsztalom (vagy én is bőgök:D). Sírni sírhat, de hisztit hülyeség miatt se nőben, se férfiban nem bírom .
2010. jan. 10. 12:44
 18/19 ivilicious ***** válasza:
nekem bejön,ha egy pasi érzelmes. nem kellene egy érzelmetlen fszkalap :)
2013. márc. 12. 12:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem pont, hogy pozitív, ha egy pasi kimutatja az érzelmeit, legalább tudom, hogy több érzelem szorult belé, mint egy zsák krumpliba.
2013. máj. 10. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!