Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti mit gondoltok a kopasz...

Ti mit gondoltok a kopasz férfi fejről? Szexi vagy visszataszító?

Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 17:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
visszataszító :/
2012. jan. 11. 17:38
 2/11 anonim ***** válasza:

mind a kettő lehet szerintem.Akkor szexi ha az illetőnek szép fejformája van és hozzá a stílusa is passzol. pl. skinhead stílus nem tetszik illetve a sok tetoválás.

Ha nem tükörsima hanem már egy picit meg van nőne a haj akkor az jól néz ki.

2012. jan. 11. 17:43
 3/11 A kérdező kommentje:
és mit gondoltok Vin Dieselről ?? neki jól áll ? vayg inkább haj ?
2012. jan. 11. 18:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszenek, nagyon visszataszitóak. Sajnos vannak,akik nem maguktól kopaszodnak meg, hanem valamilyen betegség miatt.
2012. jan. 11. 18:16
 5/11 anonim ***** válasza:

Lehet szexi is és visszataszító is. Sok mindentől függ ez.

Az adott férfi személyiségétől, stílusától, fejformájától. Nekem van két rokonom is, aki kopasz. Na jó, az egyiknek van pár mm-s haja (de max. 2-3 mm-s). Mindkettejüknek jól áll, illik hozzájuk, jó az összhatás. El sem tudnám képzelni őket hajjal.

Van egy osztálytársam, szerintem neki borzalmasan áll a kopaszság. Bár a stílusba, amit képvisel abszolút belefér, sőt, neki nem áll jól. Az összhatás, a kisugárzása sokkal gyengébb emiatt.

2012. jan. 11. 18:57
 6/11 anonim ***** válasza:
vin diesel alegjobb pasi a világon. neki jól áll meg pitbullnak, benzemának a realbol. Sztem szexi ha jól áll a pasinak
2012. jan. 11. 20:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Vannak férfiak akiknek jól áll a kopaszra borotvált fejbőr , de vannak akiken borzalmas.
2012. jan. 11. 21:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Van, akinek jól áll, ha olyan a fejformája (pl. Kocsis Tibó sztem aranyosan néz ki, nekem bejön :D). A túlgyúrt redősnyakú kopaszokat nem bírom.
2012. jan. 11. 22:22
 9/11 anonim ***** válasza:
gusztustalan, kivéve Rick Genest-nek :D
2012. jan. 12. 17:10
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem visszataszító,de van kivétel,mert azoknak jól áll akiknek szép a fej és arcformájuk,de ők is biztos jobban néznének ki hajjal.
2012. jan. 13. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!