Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell mindig szóba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell mindig szóba hozni? Miért csesztetnek? Fiúk, ennyire visszataszító lenne? (többi lent)

Figyelt kérdés
Mindenki szerint gyönyörű , csinos , okos lány vagyok , 177 cm kb . Elegem van már abból ,hogy megjegyzéseket tesznek a magasságomra. Tegnap felvettem egy kb 5 centis magassarkút , és a hátam mögött azt beszélték ,hogy " Jajj hogy milyen magas ez a lány szegénynek hogy talál így párt " és efféle jelzők amiket mondtak (kicsit sem zavartatták magukat). Mindenki mindig szóba hozza. De azt aki rohadtul alacsony vagy dagadt azt miért nem hozzák szóba?? Ennyire zavaró lenne?? Visszataszító ha valaki magas vagy mi?? Nem értem és elegem van a sok f*szból.Megérteném még azt hogyha egy ork nagydarab csúnya magas lányt beszélnének így ki és tennének rá megjegyzéseket , de rám miért kell???
2012. jún. 17. 19:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
féltékenyek. ne foglalkozz velük
2012. jún. 17. 19:58
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
177 magas? hol magas az, még alacsony is. Szerintem kamu a kérdés... 185től magas.
2012. jún. 17. 19:59
 3/24 anonim ***** válasza:
97%
Mert egy p.csa vagy, hogy ennyire magadra veszed és hogy ilyen hatalmas egod van
 4/24 ASOT ***** válasza:
100%

dehogynem...ugyanúgy megjegyzéseket teszenek a nagyon alacsonyakra meg a dagikra is. Csak az ember mindig azt hallja meg leginkább ami rá vonatkozik.

és ha nem vennél magassarkút?

5/24 anonim ***** válasza:
Hát ezt ilyen 70 éves mámik mondták nem?
2012. jún. 17. 20:00
 6/24 anonim ***** válasza:
Ha ez vigasztal, én nem szoktam megjegyzéseket tenni a lányok magasságára. Ő magassága, nem az enyém. :D
2012. jún. 17. 20:00
 7/24 A kérdező kommentje:
Miért lenne nagy az egóm??? Csak azt írtam amit mások gondolnak rólam , nem kértem hogy beszólj :D
2012. jún. 17. 20:01
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Mert az átlag srác mostanában max 175 magas. magyarán az átlag srácnak nálad esélye sincs, mert egy nő azért szereti, ha a párja magasabb nála.

btw: Egy valami nagyobb a magasságodnál: az egod. Azt kéne leépíteni.

PS:

Egyik előző válaszolónak: a 177 cm nőnél tényleg magas, ha férfiakról lenne szó, igazad lenne.

2012. jún. 17. 20:02
 9/24 anonim ***** válasza:
Nem visszataszító, csak az embereknél (vagy a nagy részüknél) él az az elképzelés, hogy a fiúnak "illik" magasabbnak lennie a lánynál. Egyébként meg sokan vannak, akik ilyennek foglalkoznak, mert addig sem róluk van szó, meg ennyi ráérő idejük van. Hagyd figyelmen kívül őket, úgyis képtelenség mindig mindenkinek mindenben megfelelni. Ha úgy gondolod, akkor szólj vissza nekik: "A magasságbeli különbségek vízszintes testhelyzetben úgyis kiegyenlítődnek", hátha hatásos lesz, és elhallgatnak.
2012. jún. 17. 20:03
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejön a magasságod, és mivel én vagyok a világon a legkirályabb, ennyi legyen is elég.
2012. jún. 17. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!