Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell mindig szóba hozni? Miért csesztetnek? Fiúk, ennyire visszataszító lenne? (többi lent)
Figyelt kérdés
Mindenki szerint gyönyörű , csinos , okos lány vagyok , 177 cm kb . Elegem van már abból ,hogy megjegyzéseket tesznek a magasságomra. Tegnap felvettem egy kb 5 centis magassarkút , és a hátam mögött azt beszélték ,hogy " Jajj hogy milyen magas ez a lány szegénynek hogy talál így párt " és efféle jelzők amiket mondtak (kicsit sem zavartatták magukat). Mindenki mindig szóba hozza. De azt aki rohadtul alacsony vagy dagadt azt miért nem hozzák szóba?? Ennyire zavaró lenne?? Visszataszító ha valaki magas vagy mi?? Nem értem és elegem van a sok f*szból.Megérteném még azt hogyha egy ork nagydarab csúnya magas lányt beszélnének így ki és tennének rá megjegyzéseket , de rám miért kell???2012. jún. 17. 19:58
21/24 anonim válasza:
en spec 190 cm magas vok meg is leszarom mit mondanak :P
am meg tell csak irigyek,majd lenovik
22/24 anonim válasza:
Alacsony, dagadt.. na most ez is oltári nagy lenézés volt.
Csodálkozik az ember, ha egy jó alakú lánynak önértékelési problémája van. Hát ezért. Azt mondod mások lenéznek, te is ugyan úgy lenézed a másikat.
23/24 anonim válasza:
Ne nyavalyogj már, ürülj hogy magas vagy, a nyomoroncokat meg szard le, én mit szóljak a 183 centis magasságomra???? Semmit, mert örülök hogy magas vagyok! Te miért nem tudsz örülni?
24/24 anonim válasza:
Ma már mindenért megjegyzéseket tesznek, irigyek az emberek, más dolgával foglalkoznak mindig.
Egyik füleden be, másikon ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!