Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez az izmostest csak nekem...

Ez az izmostest csak nekem visszataszító?

Figyelt kérdés
[link]
2012. júl. 8. 20:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

[link]

azert ennyi izom , mar jol nezki :))

2012. júl. 8. 21:41
 12/22 A kérdező kommentje:

Utolsóelőtti: Nem irigységből, egyszerűen csak úgy érzem, hogy egy olyan ember aki nem izomtömb-ből áll képes szeretni, de ők akiken csak izom van, és húú de szexik, csak azt nézik mennyire plázacica egy lány:)

Őszíntén szerinted nem így van?

Utolsóelőtti: az arányos izom jól tud kinézni, de a túlzás is sok:) Egyébként nekem az izom nem jön be:) Nekem az tetszik ha nincs izma, mármint a kiszemeltemnek nincs, és nekem így tökéletes=)

2012. júl. 8. 22:01
 13/22 A kérdező kommentje:

utolsó*

Bocsánat nem mind a két szöveg utolsóelőttinek ment

2012. júl. 8. 22:02
 14/22 anonim ***** válasza:
Hát ez elég visszataszító :S
2012. júl. 8. 22:34
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál:)
2012. júl. 8. 23:10
 16/22 anonim ***** válasza:

Nekem sem jön be az izom. Maximum egy nagyon vékony fiún. Egy átlagosan vékony fiún pedig az jön be, ha nincs rajta izom.

Nem tehetek róla, ez vonz és kész. :D

2012. júl. 9. 04:59
 17/22 anonim ***** válasza:
Ez nem izmos test, ez teljesen mű, felpumpált mutáns
2012. júl. 9. 09:45
 18/22 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Nincs olyan, hogy mű és felpumpált. Szerinted levegő van az izmaiban? Az hogy lehetséges szerinted? Beszúrtak egy biciklipumpát és felfújták?

Nincs felpumpált izom. Ez egy nagyon kemény munkával elért fizikum. Azok amiket a képen látsz igazi izmok!!!!!!

2012. júl. 9. 10:28
 19/22 A kérdező kommentje:

'Nem tehetek róla, ez vonz és kész. :D'

Engem is Ők vonzanak jobban, mint sem a kigyúrt 'állatok'(nem rossz értelemben állatok)

Utolsóelőtti: Én is hallottam már azt, mikor megijedtem egy-két ilyen izomembertől, hogy 'nyugi nem erős, csak fel van fújva':D

Utolsó: a felfújást szerintem sokan úgy értik, hogy tabletták, plusz egy kissport.. Azokba az erős gyógyszerekbe rendesen ott van a hatás is, ez álltal a gyógyszer miatt lesz kigyúrt nem pedig a sok-sok fekvőtámasztól (szerintem, de ehhez nem értek,de valamiért biztosan szedik azt a tablettát, mégpedig azért,szerintem, hogy hamarabb és látványosabban izmosodjon,meg szálkásodjon.)

2012. júl. 9. 11:25
 20/22 anonim ***** válasza:

ez inkább anorex.

ez izmos

[link]

2012. aug. 10. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!