Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok a melleim ez nektek ferfiaknak annyira visszataszitó?
Figyelt kérdés
Ennyire utalják a férfiak a nagy melleket?
Sajnos nekem nagyon nagyok es e miatt megjegyzeseket kapok a ferfiaktol hogy tehéntögy stb..
167cm vagyok 63kg karcsúnak mondanám magam de van azert kis comb kis has is de alapbol vekony csinos
Nos az en mellmeretem az 80/f Derék 70
Mell alatt 94
Mellnél 112
Sajnos ezt anyukamtol örököltem nekik is ugyanilyen hatalmasak sőt neki meg nagyobb
Ferfiak valaszat varom
Koszonom
20 lany
2018. dec. 3. 21:16
12/32 anonim válasza:
ezt így elég nehéz megmondani ennyi alapján...van kép?
13/32 A kérdező kommentje:
Egy bikinis foto arcom nem mutatom..
2018. dec. 3. 21:46
15/32 anonim válasza:
Köszi a képeket! Gyönyörű dekoltázs. Az ékszered. Nagyon vonzó. Hasra még dolgozzál, attól még jobb leszel.
17/32 anonim válasza:
Jaj szegény lány...mindjárt megsajnálunk mert nagyok a melleid.
18/32 anonim válasza:
Ez tényleg nagy:)
Szerintem nagyon sok pasinak ez az álma:)
19/32 anonim válasza:
Nem is olyan vészesen nagyok szerintem. Mármint persze nem kicsik, csak hatalmas dinnyéket vártam a 80F méret láttán, de tévedtem. Szerintem teljesen jók a melleid és ezt úgy írom hogy alapvetően nem vagyok "mellmániás" :D
F/24
20/32 anonim válasza:
Marha jól nézel ki :)
Nincs ezekkel gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!