Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A többség tényleg rosszul szop?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A többség tényleg rosszul szop?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Rengetegszer olvasom itt gyakorin, hogy a legtöbb nő nagyon béna az orálban. Illetve most láttam pont az egyik válaszban, hogy a pasik még rá is játszanak arra, hogy élvezik, mert az már "jelent valamit", ha a nő szop.

Ez tényleg így van? Ti mit tapasztaltatok? Rá szoktatok játszani? Illetve, miért rosszak a nők orálban? Tudom, van, aki ebben jó, van, aki abban. De nálatok mi nem szokott bejönni? Mit láttok leggyakoribb hibának?

2018. nov. 30. 18:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ezt alátámasztom én is.

Sok nővel volt már dolgom (4X éves vagyok), a nők nagy része csak bekapja, aztán bólogat. Ilyen esetben hacsak nincs nagyon begerjedve az ember, rá kell segíteni kézzel is, hogy elélvezzek.

Általában lehet azért tanítani őket.

2018. dec. 1. 09:20
 12/16 nagybotos ***** válasza:

Van egy kis könyv: TAYLOR :aZ ORÁLIS SZEX.

eZ SZPONI IS TANÍT, MEG NYALNI IS.

2018. dec. 1. 18:55
 13/16 anonim válasza:
Igen , a többség tényleg rosszul szop...
2018. dec. 1. 20:11
 14/16 anonim ***** válasza:

nagyon nem mindegy, hogy vannak olyanok is, akiket bárki szop, egyszerűen lassan megy el. S nem a technika miatt, hanem mert olyanok az idegvégződései.

Akkor nehéz az ügy, ha a nő rossz néven veszi, ha megkéred, hogy változtasson.

2018. dec. 2. 14:59
 15/16 anonim ***** válasza:

Van olyan aki nem jól szopik, van aki még kiverni sem tudja. És sok olyan férfi is van, aki azt hiszi hogy a lányoknak, elég ha 2 percig keményen döngeti. Se elő, sem utójáték, de még "főjáték" sem. Nyalás véletlenül sem, mert a punci nem arra való?!

Az emberek már csak ilyenek!

F/60

2018. dec. 2. 15:13
 16/16 A kérdező kommentje:
Sokaknál látom, hogy az időkeret is számít. Én eddig bele sem gondoltam abba, hogy valaki abban méri, jó-e a szopás, hogy milyen hamar megy el...
2018. dec. 3. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!