Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nektek is rosszul esne ha valaki azt mondaná a nemi szervedre, hogy ronda?
Nekem pár héttel ezelőtt egy lány ezt mondta, mert neki nem tetszik az hogy nem eres, meg hogy csak 15 cm. Nagyon rosszul esett, azóta nem is vágyom több lányra.
Idővel el fog múlni ez az érzés, ugye?
Tényleg lehet ronda egy pénisz?
Egy ideje fent vagyok egy szexpartner keresőn, kíváncsi vagyok, hogy találok-e egy párt ahova becsatlakozhatok (a lány örömére).
Itt rengetegen teszik ki a nemi szervüket közszemlére és nagyon kevés olyan van szerintem, amelyik esztétikus. Sok a durván görbe, fitymaszűkületes, retkes!, idomtalan, vörös-gyulladt és hát az esetek nagy többségében nagyon rosszul vannak fotózva. Elvétve találni olyat, aki férfi szemmel nézve esztétikus farokkal rendelkezik.
Nekem nagy szerencsém van, az enyém nagyon formás, szeretem is fényképezni. Hiúság, egészséges szinten :)
28F
Lol, mekkora egy nyomorék volt az a csaj.
Ez mindenkinek rosszul esne. Ez ellen még csak nem is lehet tenni.
Ha nem tudod ezen túltenni magad majd, akkor javaslok egy pszichológust, az segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!