Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti nektek is rosszul esne ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nektek is rosszul esne ha valaki azt mondaná a nemi szervedre, hogy ronda?

Figyelt kérdés

Nekem pár héttel ezelőtt egy lány ezt mondta, mert neki nem tetszik az hogy nem eres, meg hogy csak 15 cm. Nagyon rosszul esett, azóta nem is vágyom több lányra.

Idővel el fog múlni ez az érzés, ugye?

Tényleg lehet ronda egy pénisz?

2018. nov. 24. 15:45
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Alapvetően egy nemi szervet sem tartok gyönyörű látványnak, tartozzon nőhöz vagy férfihoz. Viszont igen, rosszul esne, ha az enyémet ilyen módon kritizálnák, én sem teszek megjegyzéseket máséra, teljesen felesleges, változtatni nem lehet rajta. (Főleg, hogy egyébként nekem egy nem eres pénisz valamivel még jobban is tetszik.)
2018. nov. 24. 15:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne?
2018. nov. 24. 15:55
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Minden pénisz ronda.
2018. nov. 24. 15:56
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Egy ideje fent vagyok egy szexpartner keresőn, kíváncsi vagyok, hogy találok-e egy párt ahova becsatlakozhatok (a lány örömére).

Itt rengetegen teszik ki a nemi szervüket közszemlére és nagyon kevés olyan van szerintem, amelyik esztétikus. Sok a durván görbe, fitymaszűkületes, retkes!, idomtalan, vörös-gyulladt és hát az esetek nagy többségében nagyon rosszul vannak fotózva. Elvétve találni olyat, aki férfi szemmel nézve esztétikus farokkal rendelkezik.

Nekem nagy szerencsém van, az enyém nagyon formás, szeretem is fényképezni. Hiúság, egészséges szinten :)

28F

2018. nov. 24. 15:56
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
Igen, nekem is rosszul esne ha vki ezt mondaná.Az biztos h utána azzal a pasival szóba sem állnék. De attól h ez a csaj ilyen érzéketlen, tapló volt még a többi csajnak tuti bejönne a farkad.
2018. nov. 24. 17:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Lol, mekkora egy nyomorék volt az a csaj.

Ez mindenkinek rosszul esne. Ez ellen még csak nem is lehet tenni.

Ha nem tudod ezen túltenni magad majd, akkor javaslok egy pszichológust, az segíthet.

2018. nov. 24. 20:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Eléggé szemétség ilyet mondani.
2018. nov. 24. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Eléggé bunkó volt...Ne törődj vele. Ízlések és pofonok. Nekem jobban tetszik az, ami nem eres...de lényegében nem abba szeret bele az ember, ez csak másodlagos. :D
2018. nov. 24. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!