Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kicsit ez rosszul esik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit ez rosszul esik a pasimtól, cserébe én is rázzam le? N20+

Figyelt kérdés
Az utóbbi 3 napban elég keveset voltunk együtt. Ma este felvetettem hogy esetleg reggel keljünk 45 perccel korábban( jó lett volna egy kis reggeli rosszalkodás) de ő símán közölte hogy majd délután... ettől kicsit elment a kedvem, ... nem igazán van már eleve kedvem így hozzá. Jogos ha szimplán holnap én is elutasítom?
2018. nov. 1. 22:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Dedós lenne, nem jogos. Talán meg kellen beszélni. S hová keltetek? Mármint ma van a hosszúhétvége első napja.
2018. nov. 1. 22:08
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
jogos ha durcás mond el mért ha hisztizik hagyd magára ha össze szedte magát ujra probálj meg beszélni vele ha letoj bajok vannak..
2018. nov. 1. 22:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Talán beszéld meg vele, mi volt a baj.

Ne játszd a sértődött óvodást, az nem vezet sehová

2018. nov. 1. 22:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Beszéljétek meg! A haragszomrád játék nem jó taktika!

Hosszú hétvége van, lehet pihenni! Miért kellene korábban kellni? Annyira sürgős?

2018. nov. 1. 22:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem először is döntsd el hogy szexelnél vagy revansot vennél. Inkább mondd meg neki úgy ahogy leírtad. Remélhetőleg észbe kap. Nem gondol arra hogy ha sokáig így csinál akkor bármely lány megúnhatja és leléphet? Bízzunk benne hogy nem így lesz.
2018. nov. 1. 22:12
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Nem csak gimisek vannak ezen az oldalon. Sok embernek olyan munkahelye van, ahol nincs hosszúhétvége, sem munkaszüneti nap. Párom is dolgozott ma, és holnap is fog.

Amúgy szerintem a legjobb, ha átbeszélitek mert a besértődés szerintem semmi jóra nem vezet.

2018. nov. 1. 22:23
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, engem állandóan visszautasít, ezért már fel sem tűnne.:D (havi 1szex van kb).

Szerintem beszéljétek meg és mondd el, hogy rosszul esett.:)) A bosszú rossz ötlet, de beszélgetni tudtok erről.

2018. nov. 1. 23:30
 8/11 A kérdező kommentje:
Az olyan durva bosszú, ha holnap du visszautasítom ?
2018. nov. 2. 00:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak én vagyok így vele, de sosem kelnék korábban egy menetért, főleg nem hosszúhétvégén, szexelni lehet nap közben is, de aludni csak este az igazi.
2018. nov. 2. 00:52
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Előre megbeszélitek hogy mikor lesz szex?

De gáz....

2018. nov. 2. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!