Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szoktatok snapcheten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szoktatok snapcheten olyan képeket küldeni? Jártatok már rosszul vele?

Figyelt kérdés
Sreenelték már le és fenyegedtek meg vele vagy ilyesmi ?

2018. okt. 31. 15:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a kérdések miért szaporodtak meg most ennyire? Egyébként szoktam. De nem jártam még rosszul. Mármint a másik fél ugyan úgy küldött, és szerintem nehézkes erre vevő lányt találni, szóval nem nagyon "élnek vissza vele". Meg mivel általában fej nem látszik rajta, így max ha lescreeneli, akkor nem küldök többet. De nem megy vele sokra a másik se. Illetve egy alap bizalom megvan a másik irányába, meg se szokott ez fordulni a fejemben.
2018. okt. 31. 15:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Figyelj, nekem fiúként van több exemről is olyan képem, sőt még videó is. Nem is snapchetes screenshot ráadásul. Soha nem zsarolnék, kompromitálnék ezzel senkit, viszont kitörölni sem fogom, mert nem. Szóval ez ilyen.
2018. nov. 1. 12:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Azert van ennyi kerdes mert snapen be lehet allitani hany mpre lassa a masik es utana meg 1er vissza nezheto aztan soha tobbet az a kep es amugy ha van olyan bevalalos csaj akkor tok jo dolog de sajnos egyre kevesebben vannak amit irt az elso is azert mert a pasik bunkok a screenelik a kepet .
2018. nov. 5. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!