Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves nő létemre még nem csókolóztam, ki fog ábrándulni?
Van egy pasi,aki lassan már nem csak pasi számomra,hanem egy remek férfi és szerencsére kölcsönös a vonzalom.Úgy érzem,vele minden olyan meg fog történni,ami férfi és nő közt megszokott.
Viszont félek nagyon a reakciójától.
Nyilván,először hagyom,hogy megtörténjen a csók és ha nagyon béna lennék,akkor elmondom neki utána,ha meg nem leszek béna,akkor majd csak később említem meg,spontán.
Férfiak,ti kiakadnátok rajtam?
(Nem vagyok ronda,se vallásos,se egyéb)
irigylem a "bátorságod" :)
én már eleve azon sakkozok fejben,hogy csók előtt,vagy csók után közöljem :)
A barátnőm is még szűz és előttem még csókolózni sem csókolózott senkivel pedig ő is 20 fölött van.
Nem éreztem, hogy ebből baj lenne, bevallotta amikor oda kerültünk, hogy nem sok tapasztalata van. Ez nem zavart, amikor csókra került a sor akkor zavarba érezte magát, elkuncogta, de mondtam neki, hogy nincs más megoldás mint gyakorolni szóval végigcsókolóztunk egy éjszakát.
Izgult és félt tőle, hogy mivel én tapasztaltabb vagyok ezért gyorsabb tempóban szeretnék majd haladni, de megnyugtattam, hogy nem fogok semmit erőltetni. Szex még nem volt de látom rajta, hogy ő is egyre jobban akarja. Ehhez persze hozzá tartozik, hogy amikor együtt töltjük az időnket akkor mindig odafigyelek rá és mindig megpróbálom legalább egy kicsit felizgatni.
Szóval sok sikert nektek is. És ha normális a férfi akkor emiatt nem fog dobni.
27F
Én emiatt nem ábrándulnék ki,viszont rákérdeznék,hogy miért alakult így és a válaszod végett előfordulhat.
Ha 27 évesen még ennyire szűz vagy,kövezz meg,de szerintem emberileg,mentálisan nem egészséges.Bár a soraidból ítélve nem tűnsz problémásnak,szóval lehet,hogy te vagy a ritka kivétel.Sok sikert! :)
38f
az biztos,hogy 100%-ig mentálisan is egészséges vagyok.
Vicces volt ez a gondolatod,megmosolyogtam :)
Ezt csak te tudod,meg a szakemberek.
Ami az én tapasztalataimat illeti,az a nő,akit nem dugtak meg 20 éves koráig,nincs rendben.Nyilván,ha pl. öröklött betegsége az oka ennek,vagy súlyos mentális,lelki gondokkal küzd,nem tehet róla.
De ha vallás,sztereotípiák,félelem stb.,aminek ő is tudatában van akkor bizony vele vannak a bajok.
"Ami az én tapasztalataimat illeti,"
Hála a Jó Égnek,hogy csak azt.Szerencsére van élet a köreiden túl is.Mentálisan inkább a te szűk látóköröd feltételez genetikai rendellenességeket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!