Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 26 éves leszek és szűz vagyok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves leszek és szűz vagyok, nem volt barátnőm, sosem csókolóztam. Kizáró ok ez a nőknél?

Figyelt kérdés
2018. szept. 19. 20:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%
Hát.. inkább ne hangoztasd.
2018. szept. 19. 20:26
 2/13 anonim ***** válasza:

Kevesebbnek érzed magad ettől?

Ha félénk vagy akkor kösd fel a gatyát a lányok nem harapnak:) (nem mind:D)

2018. szept. 19. 20:28
 3/13 anonim ***** válasza:
Dehogy kizáró ok
2018. szept. 19. 20:30
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinél kizáró ok, vannak olyan nők akik szeretik a szűz pasikat, így ők taníthatják be.
2018. szept. 19. 20:32
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem kizáró ok
2018. szept. 19. 20:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed, nem tartozik másokra, ne verd nagydobra. Maga a tény viszont ne hátráltasson az ismerkedésben. Szerintem nem az a lényeg, hogy ki mit csinált korábban, hanem az, hogy miként viszonyul az aktuális partneréhez, akár az első, akár nem. Éppen ezért aki ez alapján íítélkezik ismerkedéskor, azzal nem is érdemes foglalkozni.
2018. szept. 19. 21:01
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

Kizáró ok ez teljesen nyilvánvaló. De nem kell hogy tudják nem?

Azonkívül mentál higiéniás okokból érdemes lenne legalább egyszer egy fizetős lányhoz elmenni mielőtt becsavarodsz aztán molesztálod őket...

2018. szept. 19. 21:08
 8/13 anonim ***** válasza:
17%
Nalam igen. De én egy 20 eve szexuális életet élő nő vagyok. Keress egy fiatal szűz csajt és gyakorlatozzatok.
2018. szept. 19. 21:38
 9/13 he84 ***** válasza:
Egyáltalán nem kizáró ok. Legalábbis normális nőknél nem, akik nem felszínesek, kényesek és türelmetlenek. Na meg hiába titkolnád egy nő előtt, hogy szűz vagy még, mert lebuknál. Ahogy izgulsz, mozogsz, ügyetlenkedsz és bizonytalankodsz, ezek mind jelei annak, hogy még szűz vagy. Nem kell szégyellni, hogy szűz vagy, ez nem verseny és nem kell teljesítménykényszerben élni, mert az még rosszabbá teszi.
2018. szept. 19. 22:47
 10/13 anonim ***** válasza:

Van akinél kizáró ok lenne, van akinél meg nem.

Bármilyen meglepő, a nők különbözőek.

2018. szept. 20. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!