Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 26 éves leszek és szűz vagyok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves leszek és szűz vagyok, nem volt barátnőm, sosem csókolóztam. Kizáró ok ez a nőknél?

Figyelt kérdés
2018. szept. 19. 20:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna ha a párom szűz lenne , de az okra nagyon kíváncsi lennék hogy valyon ennyi idősem miért szűz
2018. szept. 20. 07:05
 12/13 anonim ***** válasza:
51%

Egy szintén szűz lánynál több az esély rá, hogy nem kizáró ok. De a legtöbb lánynál kizáró ok ma már. Régen máshogy állta ilyen dolgokhoz, de ma már ridegebb a helyzet. Szóval elég korlátozottak a lehetőségeid és abból a szűk táborból kéne megtalálni valakit.

Nos, itt jön be az egyik álszentség. Ne menj prostihoz, ne csak meg akarjál farkalni valakit, de abból a kevésből akinél van esélyed tedd meg! Hiába esetleg nem érzel semmit.

A másik ilyen ellentmondásos dolog, hogy úgy is kiderül, hogy szűz vagy, ami 95% hogy így lesz. De ne is mond el! Ez megint mi? E mellett ahányszor leírják egy nap, hogy pasiknak miért kell kamuzni? Tényleg téboly.

A kegyetlen valóság az, hogy ha van gerinced, akkor simán elmondod, de ha elmondod, akkor minimális az esélyed. Igazából, hogy ha tényleg egy normális kapcsolatot szeretnél egy lánnyal aki iránt érzel is valamit, akkor a csodára kell várnod.

Szóval vagy elmész prostihoz néhány alkalommal, amit te sem szeretnél szerintem, de még mindig jobb dolog mint a másik. A másik, hogy kamuzol és majd beégsz, vagy a legkifogásolhatóbb megoldás, hogy tényleg elesett fiatal lányokkal fekszel le, akiket így kihasználsz. Persze nem kizárt, hogy az egyik éppen neked megfelelő lesz, de nem túl valószínű. Igazán nincs jó megoldás. A legmocskosabb, ugyanakkor a legtisztább szerintem a prosti. Ott nincs hazugság, nem ártasz vele senkinek, max. egy kicsit magadnak.

2018. szept. 20. 08:07
 13/13 anonim ***** válasza:
általában igen, de biztos vannak olyanok akiknél nem
2018. szept. 20. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!