Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezekkel a testi hibaimmal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezekkel a testi hibaimmal lehetne eselyem egy sracnal? (Bovebben lent)

Figyelt kérdés

Elsosorban akit zavar az ekezet nelkuli irasom, attol elnezest szeretnek kerni, csak angol a billentyuzetem.

Szoval, szuz lany vagyok, 18 eves es allitolag nem csunya atlag testalkattal

VISZONT

En nem szeretem magam. Feltunoen van uszogumim, bugyiba vagy az nelkul, a melleim nem is tudom, hogy milyenek, a combom vastag es nagy a hasam. A labfejemen meg van egy "butyok" fele ize, ami amugy csontkinovesnek hivnak szakmai nyelven

Es amikor borotvalom a puncim kipattog, hiaba probaltam ki akarmit is, gyantazni meg biztos nem fogom... es az is a bajom, hogy nem szep a puncim, fura szine van es puha meg olyan salatas fele vagy mi. Az arcom kicsit pattanasos (amit amugy mar kezelgetek) es a fenekem mostanaban kezdett el kipattogni (fogalman sincs mi okbol de ez is nagyon rombolna az onbizalmamat)

Szo szerintetek, letudnek igy fekudni egy sraccal is akar egy ejszakaskent akar mashogy? Felek, hogy sosem lesz senkim es sosem talal ram az igazi, mert amikor levetkoznek, kb elhanyna magat amikor meglat. Nem szeretem a testem, es ezert is felek a szextol.

Trollkodo kommentek kerem kimeljenek.

2018. nov. 26. 02:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Abszolút lenne esély, lehet a szüzesség elvesztése jót is tenne az önbizalmadnak, ha kedves egy lány és nyitott az már nálam mondjuk fél siker..
2018. nov. 26. 10:43
 12/15 anonim ***** válasza:
A nagy hason kívül semmi gond nincs ezzel, azt meg diétázással könnyen meg is tudod szüntetni.
2018. nov. 26. 11:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, és csak annyit tennék hozzá, hogy a bütykös láb még a lábfétiseseket se zavarná. Nekem el volt törve az egyok lábujjam, emiatt begörbült teljeseb. A barátom lábfétises, és így se érdekli 🤷
2018. nov. 26. 12:19
 14/15 A kérdező kommentje:
Neharagudjatok a felre ertesert, nem akarok egy ejszakasat csak az tett kivancsiva, hogy aki lenne egy ejszakas se ijedne meg tolem(marmint a srac nem latna szebbnek mert hat nem szerelmes belem meg nem is ismer meg semmi) eszembe se jutott hogy valami ismeretlennel lefekudjek :D
2018. nov. 26. 13:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Én meg akkor sem ítélnélek el. Ha lány lennék ugyanígy lefeküdnék minden jöttmenttel
2018. nov. 26. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!