Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi ra az esely? (Bovebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ra az esely? (Bovebben lent! )

Figyelt kérdés
Tegnap voltam prostinal (lakasos) es gumi nelkul szopott le, mennyi ra az esely, hogy elkaptam valamit?
2017. márc. 4. 16:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

50%, vagy igen vagy nem

24F

2017. márc. 4. 16:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Elég gyanús ha egy prosti gumi nélkül csinál bármit is :D

"Már minden mindegy" szagú dolog :D

De hát, így jár az aki oda jár, és hagyja :D

2017. márc. 4. 16:25
 3/4 anonim ***** válasza:

2:

A lakásos prostik 90%-a vállal gumi nélküli orált. (Szájba élvezés nélkül)

Olyanok miért válaszolnak itt, akik még sosem voltak kvánál? Ha menstruációs kérdés van, én sem hányok be oda semmilyen választ, mert még soha nem menstruáltam.

Kérdező, évente párszor megyek lakásos prostihoz, mindig máshoz. Szerintem egy tucatnál már biztos voltam. Félévente járok kivizsgálásra, még sosem volt semmi bajom. Nyilván tudod mit kockáztatsz (hiszen kockázat mindig van), de azért ne legyen idióta, aki azt hiszi hogy elmenni egyszer egy prostihoz = AIDS-et kapni. Ennyi erővel ne menj el ma otthonról, mert lehet hogy elüt egy busz.

2017. márc. 4. 16:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Gondolj bele egy nap mennyi faszit rendezhet le.Az esélyed nagy.
2017. márc. 4. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!