Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekkel a testi hibaimmal lehetne eselyem egy sracnal? (Bovebben lent)
Elsosorban akit zavar az ekezet nelkuli irasom, attol elnezest szeretnek kerni, csak angol a billentyuzetem.
Szoval, szuz lany vagyok, 18 eves es allitolag nem csunya atlag testalkattal
VISZONT
En nem szeretem magam. Feltunoen van uszogumim, bugyiba vagy az nelkul, a melleim nem is tudom, hogy milyenek, a combom vastag es nagy a hasam. A labfejemen meg van egy "butyok" fele ize, ami amugy csontkinovesnek hivnak szakmai nyelven
Es amikor borotvalom a puncim kipattog, hiaba probaltam ki akarmit is, gyantazni meg biztos nem fogom... es az is a bajom, hogy nem szep a puncim, fura szine van es puha meg olyan salatas fele vagy mi. Az arcom kicsit pattanasos (amit amugy mar kezelgetek) es a fenekem mostanaban kezdett el kipattogni (fogalman sincs mi okbol de ez is nagyon rombolna az onbizalmamat)
Szo szerintetek, letudnek igy fekudni egy sraccal is akar egy ejszakaskent akar mashogy? Felek, hogy sosem lesz senkim es sosem talal ram az igazi, mert amikor levetkoznek, kb elhanyna magat amikor meglat. Nem szeretem a testem, es ezert is felek a szextol.
Trollkodo kommentek kerem kimeljenek.
Csatlakozom a kettes kommentelőhöz igazából annyit fűznèk még hozzá hogy ami a fent felsoroltakból esetlegesen taszitana pl engem az az a fèlmondat hogy "... akár egyèjszakás kaland is..."
Sajnálom hogy te is simán ilyen olcsón adnád magad csak hogy valakivel b**zhass
Ezek nem testi hibák!!!
Ahogyan leírod magad, egy tök átlagos lánynak tűnsz. Azt hiszed, a fiúk mind tökéletesek? Dehogy!
Az egyetlen problémát a lábadon a csontkinövésben látom, azzal keress föl egy ortopédust, de nem azért, mert a fiúkat riasztaná, hanem azért, mert mihamarabb rendbe kell hozni, hogy ne fájjon a lábad a cipőkben.
A fiúk között is, ugyanúgy, mint a lányok között a legtöbbünket a személyiség vonz, és a külső másodlagos. Ha pedig csak ilyen apróságokban térsz el a tökéletestől, az egyáltalán nem gond!
Hogy a kategóriánál maradjak: pl. a kilógó kisajkak nemhogy nem hátrányosak, hanem előnyt jelentenek, jobban lehet velük játszani, és jobban izgathatóak.
No szóval amit előttem írtak mind osztom. De ettől még nem fog megváltozni az énképed. Valószínűleg szégyenlős is lehetsz, de ha vannak barátnőid menny el velük plázázni próbálj egy két ruhát amiben jól érzed magad és rámondják a barátnőid h jólnézel ki benne. Kérd ki egy vad idegen - szép - nő véleményét, lehetőleg vásárlóét.
Ha bevállalósabb vagy menny el egy nudi strandra, beszélgess az ottlévőkkel bármiről. Nézz szét látni fogod h a természet a maga tökéletlenségével gyönyörű.
Plusz ha valaki megismer és bele szeret a gondolkodásodba, akkor még a bütyköd is tetszeni fog nemellékesen had jegyezzem meg a szűzlány kifejezés néhányak számára vörös posztó.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!