Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit megilyedtem:0 mit tegyek szerintetek? Komolytalan valaszokat nem kerek. Bovebben lennt.
Na szoval.Majdnem 2 honapja vagyunk egyutt a baratommal es o mar szeretne a dolgot,en viszont meg nemtudom,ha beindulok akarom ,amugy meg nem.ket evvel fiatalabb nallam es nem ugy szeretnek emlekezni az elsore,hogy egy fiatalabbal volt.o mar nem szuz.Ha huncutkodunk mindig o vezet,es ebben o jobb,multkoriban megkert,hogy vezessek,de megilyedtem picit,raadasul a szuleim is hazajottek,igy alkalmam se volt semmire(nem szeretik ha ketten vagyunk a lakasban es haza kellett mennie).
velemenyeket es segitseget szeretnek kerni
itt találhatsz segítséget:
3as a szívemből szóltál :D.
Nem mindegy hány éves? Nézz rá. Tetszik? Egy hullám hosszon vagytok? Kitartotok egymás mellett? Ez a fontos.
Ha ennyire felszínes rüfke vagy, én is csak csatlakozni tudok #3 véleményéhez.
Szakíts vele, aztán tedd szét a lábadat az első szembe jövő kanos izomagynak.
Ha neked tényleg ez számít, és nem az, hogy szeressétek egymást, és szerelemből történjen, akkor gyorsan szakíts vele, mert nálad normálisabbat érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!