Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kicsit megilyedtem:0 mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit megilyedtem:0 mit tegyek szerintetek? Komolytalan valaszokat nem kerek. Bovebben lennt.

Figyelt kérdés

Na szoval.Majdnem 2 honapja vagyunk egyutt a baratommal es o mar szeretne a dolgot,en viszont meg nemtudom,ha beindulok akarom ,amugy meg nem.ket evvel fiatalabb nallam es nem ugy szeretnek emlekezni az elsore,hogy egy fiatalabbal volt.o mar nem szuz.Ha huncutkodunk mindig o vezet,es ebben o jobb,multkoriban megkert,hogy vezessek,de megilyedtem picit,raadasul a szuleim is hazajottek,igy alkalmam se volt semmire(nem szeretik ha ketten vagyunk a lakasban es haza kellett mennie).

velemenyeket es segitseget szeretnek kerni

2015. aug. 17. 22:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

itt találhatsz segítséget:

[link]

2015. aug. 17. 22:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Koszonom
2015. aug. 17. 22:11
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
"nem ugy szeretnek emlekezni az elsore,hogy egy fiatalabbal volt" hát akkor szakíts vele és dugasd meg magad valami pénzes 40+os őszülő halántékkal majd könyörögd magad vissza a mostanihoz
2015. aug. 17. 22:14
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

3as a szívemből szóltál :D.

Nem mindegy hány éves? Nézz rá. Tetszik? Egy hullám hosszon vagytok? Kitartotok egymás mellett? Ez a fontos.

2015. aug. 17. 22:17
 5/7 anonim ***** válasza:
72%

Ha ennyire felszínes rüfke vagy, én is csak csatlakozni tudok #3 véleményéhez.

Szakíts vele, aztán tedd szét a lábadat az első szembe jövő kanos izomagynak.

Ha neked tényleg ez számít, és nem az, hogy szeressétek egymást, és szerelemből történjen, akkor gyorsan szakíts vele, mert nálad normálisabbat érdemel.

2015. aug. 17. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mit tegyél? Mondd el barátodnak is!
2015. aug. 17. 22:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Te amúgy agyilag rendben vagy? Minek jöttél vele össze ha 2 évvel fiatalabb?
2015. aug. 17. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!