Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fiúk mért ilyenek? Most ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk mért ilyenek? Most ezt komolyan gondolják? Mert megilyedtem. Édesanyámnak szóljak?

Figyelt kérdés
Történelem órán a történelem nagy bűnözőiről volt szó, és Hasfelmetsző Jack került sorra amikor azt hollotam a hátam mögül, hogy a fiúk azt beszélek, hogy az egyik jól megerőszakolna közben pedig ütlegelne. erre a másik srác közbe szólt, hogy akkor oda menne ő is és leütné a srácot aki bánt engem. utána jól megrugdosna engem a földön, és tovább folytatná az erőszakolást. Utána meg őkis hasonló képen felkoncolnának és folytatnák a dolgot. Szerintetek komolyan gondolták? Persze közben még színezték minden féle gusztustalan dologgal. az egyik srác pedig nagyon tetszett és most egy életre kiábrándultam belőle. Ők azt hitték hogy nem hallom miről beszélnek pedig tévedtek :(
2010. okt. 5. 21:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak a szájuk járt. De attól még éretlen, nyomi kis gyökerek.
2010. okt. 5. 21:53
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak poénkodtak.vannak ilyen értelmes fiúk akik szerint ez vicces
2010. okt. 5. 21:55
 3/19 A kérdező kommentje:
hát jó azért az sincs kizárva hogy megfognak és becibálnak valami erdőbe :S tudok valamit tenni?
2010. okt. 5. 21:57
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
hát hogyha rendszeresen erről fognak beszélni akkor szólhatsz anyukádnak vagy valakinek,de sztem nincs okod az aggodalomra
2010. okt. 5. 22:03
 5/19 rozika10 ***** válasza:
csak annyit hogy nem mászkálsz egyedül!!!!sajnos!Vigyázz magadra mást nem
2010. okt. 5. 22:03
 6/19 anonim ***** válasza:
Mivel nem rég volt ismét a médiában,hogy amcsiban megöltek brutálisan egy tini csajt,ezért semmi sem lehetetlen..sőt..sajnos itthon is elég sok az aberrált majom..nem rád ijeszteni akarok,csak ha te úgy érezted nem teljesen alaptalan a gyanakvásod,akkor mindenképp legyél körültekintő..legfőképp ne nagyon mászkálj egyedül.
2010. okt. 5. 22:05
 7/19 A kérdező kommentje:
amúgy ha belegondolok az a szép srác ha nekem esne nem tiltakoznék , Vagy mondjam neki? Valószínűleg őse tiltakozna
2010. okt. 5. 22:07
 8/19 anonim ***** válasza:

Nekem ilyesmi még poénból sem jutott eszembe.

Szerintem a srácok túl sokat ülnek a gép előtt.

Ilyen a puruttyán, napiszaron és a többi igénytelen szennyoldalon nevelkedett generáció.

2010. okt. 5. 22:08
 9/19 anonim ***** válasza:
nem tiltakoznál ha ütlegelni kezdene? :O
2010. okt. 5. 22:12
 10/19 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi ok aggodalomra, csak pár kisgyerek akit pofán kéne verni hogy a fél arca leszakad,aztán befejezné.Csatlakozom az előttem szólóhoz, ezek szerintem ilyen puruttyás kis hülyék lehetnek.Azért vegyél magadnak egy gázsprayt.
2010. okt. 5. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!