Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk mért ilyenek? Most ezt komolyan gondolják? Mert megilyedtem. Édesanyámnak szóljak?
Figyelt kérdés
Történelem órán a történelem nagy bűnözőiről volt szó, és Hasfelmetsző Jack került sorra amikor azt hollotam a hátam mögül, hogy a fiúk azt beszélek, hogy az egyik jól megerőszakolna közben pedig ütlegelne. erre a másik srác közbe szólt, hogy akkor oda menne ő is és leütné a srácot aki bánt engem. utána jól megrugdosna engem a földön, és tovább folytatná az erőszakolást. Utána meg őkis hasonló képen felkoncolnának és folytatnák a dolgot. Szerintetek komolyan gondolták? Persze közben még színezték minden féle gusztustalan dologgal. az egyik srác pedig nagyon tetszett és most egy életre kiábrándultam belőle. Ők azt hitték hogy nem hallom miről beszélnek pedig tévedtek :(2010. okt. 5. 21:51
11/19 anonim válasza:
kérdező: most mi a francnak raktad ki a kérdést,ha számodra úgyis mindegy,hogy a neked szimpi srác
megerőszakolna-e....LOL
13/19 anonim válasza:
azért rakta ki mert nem tinicsaj hanem egy idióta 15 éves gyerek. A kérdés pedig egyértelműen FAKE!
14/19 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam hogy erőszakoljon meg, hanem hogy az egyik srác nagyon jóképű és szívesen ellenék vele
2010. okt. 6. 09:12
16/19 anonim válasza:
olyan jó hogy vannak emberek akik minden kérdésre beirják hogy fake...
17/19 anonim válasza:
Ez de gagyi...Nagyon átlátszó..:)
FAKE
18/19 anonim válasza:
Vegyél gázspray-t vagy paprikasprayt, az mindig jól jön. Amúgy szerintem ne vedd komolyan a kis lurkókat, csak "poénkodtak". Ha meg nem, gázt/paprikát nekik!
19/19 anonim válasza:
Nyírd ki őket és akkor nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!